20/02/2020
ΟΦΗ | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 - 23:07

Σίμος: «Δεν βλέπω αγωνιστική κρίση»

Ήρεμος, παρά τη νέα ήττα, ο προπονητής του ΟΦΗ

Τρίτη σερί ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ, αλλά ο Γιώργος Σίμος δεν ανησυχεί καθόλου.

Μετά το 0-1, λοιπόν, από τον ΠΑΟΚ ο προπονητής των Ηρακλειωτών τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν περνά καμία κρίση η ομάδα του, δηλώνοντας σίγουρος για το πώς κυλά η σεζόν.

«Έγινε ένας αγώνας με υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, δεν μπορώ παρά να μην είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μας. Σίγουρα, σε κάποιες στιγμές θα έπρεπε να είμαστε πιο πρακτικοί και πιο ουσιαστικοί, να μην χάνουμε μπάλες. Ο ΠΑΟΚ ήλεγξε το παιχνίδι στο διάστημα 45′- 60′ και εκεί κρίθηκε το ματς. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και να προετοιμαστούμε για ένα διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα όπου έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας γιατί μέχρι τη λήξη του αγώνα, ακόμα και μετά το τέλος του, ήταν πολύ υποστηρικτικός.

Επειδή είμαστε ειλικρινείς, από την πρώτη στιγμή θέλω να πω ότι στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι είχαμε ένα μικρό πρόστιμο και δεν ξέρω αν θα έχουμε και σήμερα κάτι, θέλω να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί αυτά τα χρήματα θα μπορούμε να τα δώσουμε και να τα επενδύσουμε. Όμως και πάλι ο κόσμος έχει τον σεβασμό μας γιατί μας υποστήριξε μετά το ματς και αυτό λέει πολλά. Οι παίκτες είχαν την πίστη και την ακρίβεια για να το δοκιμάσουν περισσότερο, όμως εγώ κρατάω την προσπάθεια.

Όλοι θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να καλύψουμε το κενό του Μεγιάδο. Δεν βλέπω αγωνιστική κρίση αλλά αντιθέτως ξέρω πού ήμασταν, ξέρω πού είμαστε και με ηρεμία ξέρω πού θα πάμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα που δίνουν οι παίκτες μας μέσα στα γήπεδα», είπε ο Σίμος.

Μοιραστείτε το: