20/01/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 - 18:05

Απαλλαγή για πολλούς σε Σούπερ Λίγκα 2 και Football League

Ποιες ομάδες άκουσαν τα θετικά νέα για το θέμα των οφειλών στη διαιτησία

Καλά μαντάτα προέκυψαν την Παρασκευή (8/11) για αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League από τον αθλητικο δικαστή της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β'. Εθνικής.

Συγκεκριμένα, υπήρξε απαλλαγή για Απόλλωνα Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα, Δόξα Δράμας, Εργοτέλη, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Κέρκυρα, Λεβαδειακό, Πλατανιά, Παναχαϊκή, Χανιά και Ιάλυσο σχετικά με τις υποθέσεις τους για οφειλές στη διαιτησία.

Παράλληλα, κρίθηκε άκυρη η κλήση για απολογία που είχε λάβει το Αιγάλεω.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

- ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τις ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891, ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΠΑΕ Π.Γ.Σ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτές πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα των άρθρων 12 παρ8 εδ α, β, γ του ΚΑΠ και 23 παρ 1,2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ–έξοδα διαιτησίας, ληξιπρόθεσμες οφειλές.

- ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα των άρθρων 12 παρ8 εδ α, β, γ του ΚΑΠ και 23 παρ 1,2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ–έξοδα διαιτησίας, ληξιπρόθεσμες οφειλές.

- ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Ιάλυσος από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα των άρθρων 12 παρ 8 εδ, α, β, γ του ΚΑΠ και 23 παρ 1,2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ–έξοδα διαιτησίας, ληξιπρόθεσμες οφειλές.

- ΚΗΡΥΣΣΕΙ άκυρη την κλήση προς απολογία κατά της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931».

Μοιραστείτε το: