02/06/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 - 23:24

Πολύ προβληματισμένος ο Αναστασίου...

Τι δήλωσε για τις εις βάρος του αποδοκιμασίες ο τεχνικός του Ατρομήτου

H ήττα από τον Παναθηναϊκό και η κακή εμφάνιση του Ατρομήτου έφερε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς προς το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου, με τον ίδιο να δηλώνει πολύ προβληματισμένος στη συνέντευξη Τύπου.

«Εκεί που λέμε ότι θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι δέκα στους έντεκα δεν έπιασαν την απόδοση που θέλαμε. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν πιάσαμε τα στάνταρ που θέλαμε. Προβληματίζομαι πολύ για την εικόνα μας, γιατί και από τον ΠΑΟΚ χάσαμε, αλλά η εικόνα μας ήταν διαφορετική», είπε ο τεχνικός των Περιστεριωτών.

Ενώ για τις αποδοκιμασίες ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο είναι αποτελέσματα. Δυστυχώς έτσι το βλέπουν όλοι. Το ποδόσφαιρο απαιτεί χρόνο. Για μένα είναι θέμα δουλειάς. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος εκεί. Ήξερα ότι ειδικά στην αρχή θα ήταν πολύ δύσκολα. Πίστευα ότι σήμερα θα ήμασταν πιο σταθεροί».

Επίσης, δήλωσε:

Για το φόρτωμα της επίθεσης τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε: «Ξέραμε ότι βάσει φυσικής κατάστασης είμαστε πολύ καλό επίπεδο. Έπρεπε να ρισκάρουμε με την οπισθοχώρηση του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούσαμε από την αρχή να επιτεθούμε με τόσο ρίσκο. Έπρεπε να πάμε σταδιακά. Ήταν το πρώτο ματς που δεν βάζουμε γκολ. Προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο πιεστικοί, αλλά δεν είχαμε καλές αποφάσεις. Με Μανούσο και Βέλλιο μπροστά, αντί να τους βρούμε, θέλαμε να παίζουμε με κάτω την μπάλα».

Για το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο: «Το σημαντικό για μένα είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη και να υπάρχουν παίκτες έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για μένα ήταν μια κακή ημέρα. Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο να πω. Αν υπήρχε άγχος, μπορώ να το αντιληφθώ, αλλά είχαμε κόσμο μαζί μας και δεν τους ικανοποιήσαμε. Τώρα το πλάνο κόντρα στον Πανιώνιο θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το σημερινό».

Μοιραστείτε το: