02/06/2020
ΟΦΗ | Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 - 00:42

Σίμος: «Μέσα από τέτοιες αποδόσεις μεγαλώνουμε»

Ευχαριστημένος από την απόδοση όχι από το αποτέλεσμα ο τεχνικός του ΟΦΗ * Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και ευχήθηκε καλή πορεία στην Ευρώπη

Στο γεγονός ότι τέτοιες αποδόσεις μεγαλώνουν τον ΟΦΗ στάθηκε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Γιώργος Σίμος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των Κρητικών με 2-1 από τον Ολυμπιακό το Σάββατο (19/10).

Ο Γιαννιώτης προπονητής τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την απόδοση, όχι όμως και από το αποτέλεσμα και δήλωσε ότι στα αποδυτήρια οι παίκτες του ένιωθαν σαν να αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό τον οποίο χαρακτήρισε μία πολύ καλή ομάδα η οποία είναι στις 32 καλύτερες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή και ευχήθηκε στους Πειραιώτες καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας του τόνισε ότι είναι η καθημερινή βελτίωση και παιχνίδι με παιχνίδι να υπάρχει μία συγκεκριμένη βάση και μία φιλοσοφία παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίμου:

- Για το παιχνίδι και το αποτέλεσμα:

«Καλησπέρα. Ήρθαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Μετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και είναι στις 32 καλύτερες ομάδες. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ καλό ματς και το χάρηκαν όλοι. Είχαμε πολύ καλή απόδοση αν και είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Μέσα από τέτοιες αποδόσεις μεγαλώνουμε. Στα αποδυτήρια οι παίκτες ένιωθαν ότι αδίκησαν τον εαυτό τους χωρίς να θέλουμε να μην δείξουμε σεβασμό ή να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό. Να ευχηθούμε ότι καλύτερο στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από βαθμούς στην Ευρώπη».

- Για τους στόχους του ΟΦΗ:

«Το έχουμε επαναλάβει. Ο στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση. Αγώνα με αγώνα πάμε και στο τέλος θα δούμε. Να έχουμε μία βάση και μία φιλοσοφία παιχνιδιού συγκεκριμένη».

Μοιραστείτε το: