23/01/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:58

ΠΣΑΠ: «Ουδέποτε μας απεστάλη το ασφαλιστήριο των συναδέλφων μας»

Νέα ανακοίνωση για το θέμα των ανασφάλιστων ποδοσφαιριστών

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος διαβεβαίωσε μέσω του a-sports.gr ότι το θέμα με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών θα έχει λυθεί μέχρι την Τρίτη (17/9) και ότι είναι μόνο διαδικαστικό, αλλά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έσπευσε να δώσει τη Δευτέρα (16/9) συνέχεια.

Όπως λένε, αν και ο ΠΣΑΠ προσπάθησε να διευθετηθεί άμεσα το θέμα εν όψει της συνέχειας του Κυπέλλου και έλαβε τις σχετικές διαβεβαιώσεις, «ουδέποτε μας απεστάλη το ασφαλιστήριο των συναδέλφων μας».

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Με αφορμή τα όσα έχουν λεχθεί για το ζήτημα της μη ασφάλισης των συναδέλφων μας της Football League στους αγώνες Κυπέλλου και για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, ο Π.Σ.Α.Π. επιθυμεί να ξεκαθαρίσει πως ως Σύνδεσμος προσπάθησε να διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα.

Απευθυνθήκαμε σε όλους τους αρμόδιους και πιέσαμε για την εξεύρεση λύσης. Μέχρι και λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα του Σαββάτου, λαμβάναμε διαβεβαιώσεις πως το ζήτημα έχει λυθεί, όμως ουδέποτε μας απεστάλη το ασφαλιστήριο των συναδέλφων μας, παρά τις αντίθετες υποσχέσεις/δεσμεύσεις των αρμοδίων».

 

Μοιραστείτε το: