30/09/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:42

Λεουτσάκος: «Καλυμμένοι οι ποδοσφαιριστές, διαδικαστικό το θέμα»

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League μιλώντας στο a-sports.gr ξεκαθάρισε την κατάσταση απαντώντας στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

Στις καταγγελίες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ότι παραμένουν ανασφάλιστα τα μέλη τους στην Football League, απάντησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

To a-sports.gr επικοινώνησε το Σάββατο (14/9) με τον πρόεδρο της διοργανώτριας των δύο μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών, ο οποίος ξεκαθάρισε την κατάσταση αναφορικά με το τι ακριβώς συμβαίνει…

«Έχουμε μιλήσει με τον ΠΣΑΠ. Είναι εντελώς διαδικαστικό το θέμα με την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών της Football League στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν χθες Παρασκευή, ήταν λοιπόν, αδύνατον μέσα στο σαββατοκύριακο να φτιαχτούν λίστες 500 ποδοσφαιριστών. Έχω μιλήσει με την ασφαλιστική εταιρεία και οι παίκτες είναι καλυμμένοι για τους αγώνες του Κυπέλλου. Το θέμα είναι εντελώς διαδικαστικό και η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ αχρείαστη.

Μέχρι την Τρίτη στις 17 Σεπτεμβρίου όλα τα ασφαλιστήρια θα είναι έτοιμα. Επαναλαμβάνω, όμως, για να μην προκαλούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Οι ποδοσφαιριστές της Football League είναι καλυμμένοι ασφαλιστικά για τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά στο a-sports.gr ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Μοιραστείτε το: