31/05/2020
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ | Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:11

Έχει παράπονα από παίκτες του ο Τάτσης

Παρά τη νίκη, ο προπονητής του Πλατανιά δεν έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε στο φιλικό με τον Ηρόδοτο

Τη φιλική νίκη με 2-0 επί του Ηρόδοτου πανηγύρισε την Κυριακή (15/9) ο Πλατανιάς, αλλά δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Ο Γιάννης Τάτσης το παραδέχθηκε και στάθηκε ξανά στην εμφάνιση συγκεκριμένων παικτών.

Όπως είπε, η νοοτροπία κάποιον δεν του αρέσει και θα πρέπει να δουλέψει σε αυτό, ελπίζοντας η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2.

Συγκεκριμένα, είπε μετά το ματς: «Ηταν ένα καλό και δυνατό φιλικό, σε αυτό βοήθησε και η παρουσία της αντιπάλου ομάδας, του Ηροδότου, ο οποίος ήταν ανταγωνιστικός σε άμυνα και επίθεση. Οι εντυπώσεις για την ομάδα μου… Δε μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Είχα πρόβλημα με τη νοοτροπία κάποιων παιδιών, όπως έχω πει και σ’ άλλο φιλικό. Αυτό είναι δικό μου θέμα βέβαια για το τι θα κάνω. Το συμπέρασμα είναι πως παρότι το σκορ είναι δίκαιο, δεν στέκομαι σε αυτό, δεν είμαι ικανοποιημένος.

Ευελπιστώ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε καλά, να δούμε την κάθε προπόνηση σοβαρά και τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου ή πρωταθλήματος, όπως πρέπει και δεν χρειάζεται κάποια παιδιά να έχουν τη νοοτροπία να παίζουν καλά όταν παίζουν με τον ΟΦΗ και όταν παίζουμε με κάποια ομάδα “υποδεέστερη” επειδή είναι σε άλλη κατηγορία να έχουν άλλη συμπεριφορά. Ισως εκμεταλλεύονται το γεγονός κιόλας ότι είναι μικρό το ρόστερ, αλλά αυτό όπως είπα, είναι δική μου δουλειά και θα το διαχειριστώ εγώ».

Μοιραστείτε το: