30/09/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:15

ΠΣΑΠ: «Οι ποδοσφαιριστές της Football League θα παίξουν στο Κύπελλο ανασφάλιστοι»

Καταγγέλλει ΕΠΟ και διοργανώτρια ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχνονται το Σαββατοκύριακο (14-15/9) οι παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, θα αγωνιστούν ανασφάλιστοι.

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε το Σάββατο, αναφέρει πως παρά τις διαβεβαιώσεις που πήρε για λύση του ζητήματος της ασφάλισής τους, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, τονίζοντας πως «η ΕΠΟ και η Ενωση Super League 2  Football League κωφεύουν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται, δυστυχώς για ακόμη μία φορά, στη δυσάρεστη για το ελληνικό ποδόσφαιρο θέση να πει τα αυτονόητα. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας και όλες τις απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά μας, οι συνάδελφοί μας στη Football League θα αγωνιστούν σήμερα και αύριο ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ, στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μέχρι και χθες το βράδυ, ύστερα από συνεχείς έγγραφες και τηλεφωνικές πιέσεις μας, είχαμε τη διαβεβαίωση πως η εκκρεμότητα και το πρόβλημα θα λυθεί. Δυστυχώς διαψευστήκαμε. Πλέον βρισκόμαστε ενώπιος ενωπίω με μία νοσηρή κατάσταση που δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα καταστρατηγεί με τον πιο ωμό τρόπο, τα αυτονόητα και κεκτημένα δικαιώματα ενός εργαζομένου.

Κάτι ανάλογο συνέβη και πέρσι, όμως τότε τη λύση έδωσε η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή της διοργάνωσης. Φέτος μπροστά στο ίδιο πρόβλημα και η ΕΠΟ και η Ενωση Super League 2 – Football League κωφεύουν.

Προφανώς κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την έκταση και την βαρύτητα του κινδύνου που αναλαμβάνουν».Μοιραστείτε το: