22/02/2020
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 - 16:02

Τα καλά και συμφέροντα από Μπύρο και Δόξα Δράμας...

Μετά τις δικές του παλινωδίες στο… «φεύγω - μένω», τώρα ο μεγαλομέτοχος των «μαυραετών» βολεύεται με το να καθυστερήσει η έναρξη της Σούπερ Λίγκας 2 και δεν θέλει να γίνει η κλήρωση στις 28 Αυγούστου

Αντί για συναίνεση για να γίνει η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας 2 στις 28 Αυγούστου η Δόξα Δράμας λέει «όχι» και προτείνει έκτακτο Δ.Σ. Το αστείο της υπόθεσης, όμως, είναι ότι οι «μαυραετοί» ζητούν έκτακτο συμβούλιο, όταν οι ίδιοι απουσίαζαν από το τελευταίο Δ.Σ. την Πέμπτη (22/8)!

Είναι πασιφανές ότι η Δόξα Δράμας επιχειρεί να κερδίσει χρόνο με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, γιατί η ίδια άργησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της ελέω των παλινωδιών στο «φεύγω – μένω» του ιδιοκτήτη της Γιάννη Μπύρου.

Έτσι τώρα, λειτουργώντας προς το συμφέρον της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος της, που υπογράφει και την επιστολή προς τη διοργανώτρια την Παρασκευή (23/8), ζητά να πάνε όλα πίσω!

Μάλιστα ως θέματα της έκτακτης Δ.Σ. θέτει το παράβολο της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα ύψους 7.500 ευρώ και την κλήρωση του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά μόνο και μόνο για να πάνε όλες οι διαδικασίες πιο πίσω χρονικά.

Παράλληλα ο Μπύρος θέτει θέμα ότι πρώτα θα πρέπει να πέσουν οι υπογραφές στο νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ και στη συνέχεια, αφού καταβληθεί η πρώτη δόση, σε διάστημα τριών εβδομάδων να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2.

Τα καλά και συμφέροντα προφανέστατα, ωστόσο, στου κόσμου τα παράλογα υπάρχει ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα από πλευράς Δόξα Δράμας, όταν πρόσφατα είχε σπεύσει να πληρώσει το παράβολο της συμμετοχής της στο Κύπελλο Ελλάδας στην ΕΠΟ ύψους 5.000 ευρώ όταν η Σούπερ Λίγκα 2 ως φορέας ζητούσε παράταση!

-Στην ένθετη ΦΩΤΟ δείτε το έγγραφο της ΠΑΕ Δόξας Δράμας με τη υπογραφή του Γιάννη Μπύρου

Μοιραστείτε το: