06/12/2019
ΑΕΛ | Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 - 20:51

ΑΕΛ: Επιστολές παντού για τον παράνομο στοιχηματισμό με στόχο τον Απόλλωνα Λάρισας

Οι «βυσσινί» ενημερώνουν Γραμμένο, Φούσεκ, Λυσάνδρου, Λεουτσάκο και εισαγγελέα Εφετών!

Δεν κάνει πίσω και το συνεχίζει η ΑΕΛ με στόχο να προχωρήσει η υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται ο Απόλλων Λάρισας αναφορικά με εμπλοκή του τελευταίου σε παράνομο στοιχηματισμό.

Έτσι οι «βυσσινί» έστειλαν τη Δευτέρα (12/8) επιστολές παντού. Από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον υπερσύμβουλο ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ, τους προέδρους Σούπερ Λίγκας 1 και Σούπερ Λίγκας 2 μέχρι και τον εισαγγελέα Εφετών Λάρισας ζητώντας να γίνουν τα δέοντα για περσινό ματς του Απόλλωνα Λάρισας, από το οποίο η ΙΝΤΕRPOLμιλά για προσδοκώμενα κέρδη 11 εκατ. ευρώ!

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή που απέστειλε σήμερα στούς:

1) Πρόεδρο Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένο Ευάγγελο

2) Ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα FIFA - UEFA κ. Πετρ Φούσεκ

3) Πρόεδρο SL1 κ. Λυσάνδρου Μηνά

4) Πρόεδρο SL2-FL κ. Λεουτσάκου Λεωνίδα και

5) Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας κ. Δασκαλόπουλο Σταμάτη

Αξιότιμοι Κύριοι,

Λόγω της αργίας του Σαββατοκύριακου και των υπηρεσιών της Ε.Π.Ο. σας αποστέλλω τις παρατηρήσεις μου τις οποίες περιέλαβα σε δύο ανακοινώσεις μου, θέτοντας σας κατά την κρίση μου σοβαρότατα θέματα προς διερεύνηση.

Σας γνωστοποιώ ότι τις ως άνω ανακοινώσεις – επιστολές μου έχω στείλει και στον Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας ο οποίος ήδη έχει διατάξει προκαταρτική έρευνα, αμέσως μετά τον ακραία ύποπτο ποδοσφαιρικό αγώνα της προηγούμενης σεζόν 2018-2019 της Football League μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και του Αιγινιακού, για τον οποίον όπως πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διεξάγει έρευνα από την INTERPOL, λόγω υπερβολικού στοιχηματισμού στο Rimini της Ιταλίας ύψους 400.000,00€ με προσδοκώμενα κέρδη ύψους περίπου 11.000.000,00€.

Είμαι βέβαιος ότι επιτέλους αυτή η ανοσία, που χωρίς σοβαρή έρευνα αθωώνει όλες τις ΠΑΕ, που τα παιχνίδια τους εμπλέκονται σε περίεργους στοιχηματισμούς και τους οποίους αναδεικνύει η SPORTRADAR, στην οποία όπως έχω πληροφορηθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης η ΕΠΟ πληρώνει το ποσό των 120.000,00€ ετησίως, θα λάβει τέλος και επιτέλους θα εξαφανιστούν από το ελληνικό ποδόσφαιρο όλοι αυτοί οι εγκληματίες, οι οποίοι πλουτίζουν εις βάρος ημών των εντίμων ιδιοκτητών, με αποτέλεσμα να απογοητευόμαστε και να αποχωρούμε, αφού δεν μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε ανταγωνιστικά και κανείς δεν τιμωρείται.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΕΛ».

Μοιραστείτε το: