07/12/2019
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 - 22:13

Πως ο Ατρόμητος κέρδισε τη Λούτον για τον Ρούτερ

Απογοητεύτηκαν στην αγγλική ομάδα, όπως επισήμανε ο τεχνικός της Γκρέιμ Τζόουνς

Η συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου κάνει χαρούμενο τον Στιβ Ρούτερ, ο οποίος θα δουλέψει στο πλάι του προπονητή του Ατρομήτου και αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι προτίμησε την ελληνική ομάδα από το να συνεχίσει στη Λούτον.

Ο Ρούτερ ήταν στο τεχνικό τιμ της Λούτον και ο προπονητής της Γκρέιμ Τζόουνς ανέφερε την Τετάρτη (26/6) πως προσπάθησε να τον πείσει ώστε να μείνει μαζί του.

«Του προσέφερα τη δυνατότητα να συνεχίσουμε μαζί. Θα είχε περισσότερο ρόλο τεχνικού, από το βοηθός μου ή Νο2. Ομως εκείνος είχε πάρει την απόφασή του. Εμενε στο Γέοβιλ και του ήταν δύσκολο να μετακινείται. Στην Ελλάδα θα βλέπει περισσότερο την οικογένειά του και το αντιλαμβάνομαι. Του εξήγησα πάντως τι ήθελα από εκείνον. Ήθελε να φύγει και απογοητεύτηκα, καθώς έκανε πολυ καλή δουλειά. Τον χάσαμε και πρέπει να τον αντικαταστήσουμε», είπε ο Τζόουνς στα αγγλικά ΜΜΕ, όπου φιλοξενήθηκε και η άποψη του Ρούτερ:

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση. Η Λούτον ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Δεν είχα δουλέψει ξανά στην Αγγλία, σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ημουν στην Conference. Η περσινή ήταν μία φανταστική σεζόν και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολη την απόφασή μου να φύγω».

 

Μοιραστείτε το: