05/08/2020
ΑΡΗΣ | Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 - 23:41

Ντονόπουλος: «Συζητάμε για να πάρει άλλα 50 στρέμματα ο Άρης»

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δίπλα από το προπονητικό κέντρο «κιτρίνων» στο Νέο Ρύσιο επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με Καρυπίδη

Προχωράει το θέμα για την επέκταση του προπονητικού κέντρου του Άρη, όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα (24/6) και ο Κώστας Ντονόπουλος. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στο Νέο Ρύσιο δίπλα από τις εγκαταστάσεις των «κιτρίνων» μίλησε για τις συζητήσεις του με τον Θεόδωρο Καρυπίδη για την μεταβίβαση των 50 στρεμμάτων.

«Ο Άρης είχε ανάγκη από αναβάθμιση και επέκταση του προπονητικού κέντρου, και είμαστε χαρούμενοι για το deal που μπορεί να γίνει. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης είναι ο μόνος που με έχει προσεγγίσει για τις συγκεκριμένες εκτάσεις εδώ και πολλά χρόνια. Μιλάμε εδώ και περίπου έξι μήνες, για τα Όμορα είναι μπροστά από το υπάρχον γήπεδο, ένα από την δεξιά πλευρά και ένα από απέναντι. Είναι περίπου 50 στρέμματα», είπε αρχικά στον ραδιοσταθμό Arenao Ντονόπουλος και συνέχισε:

«Ο κ. Καρυπίδης θέλει να ξεκινήσει γρήγορα τις διαδικασίες και μιλάμε για να συμφωνηθεί οριστικά το deal. Μου έχει πει ότι θέλει να μαζέψει όλη την ομάδα σε ένα μέρος. Θέλει να κάνει γυμναστήρια, γήπεδα, εστιατόρια, αναψυκτήρια, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι άνθρωποι του Άρη. Μόνο έτσι θα υπάρξει αναβάθμιση του Ομίλου. Είναι σπουδαίο το σχέδιο, είμαστε αισιόδοξοι για την υλοποίησή του και γι΄αυτό θέλει να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες μέσα στους επόμενους μήνες.

Θέλει να δημιουργήσει έναν υπαίθριο χώρο που θα μπορούν να κάθονται και οι γονείς των αθλητών του Άρη. Λείπει από την περιοχή κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια. Υπάρχει και η αστική συγκοινωνία που θα μπορούν τα παιδιά να έρχονται μόνα τους. Θέλει δουλειά για να γίνει η μεταβίβαση πάντως, γιατί είμαστε στην Ελλάδα και υπάρχει γραφειοκρατία. Πρώτα θα γίνει μίσθωση των ακινήτων.

Ο κ. Καρυπίδης μου έκανε εντύπωση ότι δείχνει τόσο μεγάλη αγάπη για τα μικρά παιδιά. Θέλει να βγάλει τα νέα αστέρια του Άρη όπως λέει. Είναι φιλόδοξο σχέδιο και όχι εύκολο, και μόνο που το σκέφτεται, να μαζευτούν 70 στρέμματα για τον Άρη, είναι πολύ σημαντικό. Θα είναι η πρώτη ομάδα που θα το έχει κάνει αυτό, κοντά στην πόλη, και κοντά στο αεροδρόμιο. Είμαστε αισιόδοξοι και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Μοιραστείτε το: