13/07/2020
Εθνικές ομάδες | Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 - 09:01

Ζήτησε... συγγνώμη για την επιλογή Αναστασιάδη ο Βακάλης

«Βέλη» κατά του ομοσπονδιακού τεχνικού από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ * «Η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού», έγραψε

Κλίμα... εμφυλίου επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Αρμενία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος «άδειασε» ουσιαστικά δημόσια τον Άγγελο Αναστασιάδη, με εκείνον να αντιδρά.

Και μπορεί ο Βαγγέλης Γραμμένος να τον στηρίζει, όμως φαίνεται ότι δεν συμβαίνει το ίδιο με όλους στην ΕΠΟ.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Βακάλης τάχθηκε ουσιαστικά υπέρ της απομάκρυνσης του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε «συγγνώμη» για την επιλογή, τονίζοντας ότι θεωρούσε ότι ήταν ο πλέον κατάλληλος για τη θέση και τον κάλεσε να βάλει την αξιοπρέπεια πάνω από τον εγωισμό.

«Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει)», έγραψε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.

Σε ότι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα».

Μοιραστείτε το: