04/07/2020
Εθνικές ομάδες | Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 - 01:02

Αναστασιάδης: «Ο Παπασταθόπουλος θέτει εαυτόν εκτός Εθνικής» (video)

Μόλις γνωστοποιήθηκε στον τεχνικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος η δήλωση του αρχηγού, εκείνος αντέδρασε άμεσα * Δείτε μέσα από την κάμερα του a-sports.gr τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου

Αντέδρασε ο Άγγελος Αναστασιάδης μόλις έμαθε τη δήλωση του Παπασταθόπουλου και είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της Τρίτης (11/6) με 3-2 από την Αρμενία: «Ρωτήστε κι άλλα παιδιά, όπως ο Φορτούνης και ο Σιόβας, για το τι έλεγαν στα αποδυτήρια και το αν πιστεύουν στην πρόκριση». Φυσικά το κλίμα δεν είναι καλό στην Εθνική όσο κι αν θέλει να δείξει το αντίθετο ο προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική: «Γιατί να παραιτηθώ; Υπάρχει λόγος να παραιτηθώ από την Εθνική; Μου κάνετε μια ερώτηση που δεν ξέρω που αποσκοπεί. Είμαι εδώ για να μιλήσω για το παιχνίδι. Είμαι πικραμένος για το αποτέλεσμα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Εμείς σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Βρεθήκαμε να χάνουμε χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Κάναμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, παίξαμε ποδόσφαιρο. Κάναμε τρία λάθη και δεχθήκαμε τρία γκολ. Φταίει ο προπονητής για τα λάθη που γίνονται στο ματς; Η παρουσία ήταν καλή δεδομένων των συνθηκών και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών»

Για τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή: «Μάλλον δεν είμαστε καλοί άνθρωποι και ο Θεός δεν μας τα δίνει. Και οι άλλοι κάνουν λάθη αλλά δεν το πληρώνουν. Δεν θέλει από πάνω να μας τα δώσει. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Το ότι γίνονται λάθη δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούμε. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Πληρώνουμε τα σφάλματα μας».

Για τα άσχημα πρώτα ημίχρονα: «Το έχουμε συζητήσει επανειλημμένως και δυστυχώς επαναλαμβάνεται. Δεν έχω απάντηση για αυτό το πράγμα. Η ομάδα έκανε φάσεις, το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το παιχνίδι. Αν ένα παιχνίδι δεν ξεκινήσει στραβά φταίει το από πάνω. Οι άλλοι είναι καλύτεροι μάλλον από εμάς. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από την ομάδα. Δίνουν ότι μπορούν».

Για το αν πιστεύει ότι θα προκριθούμε: «Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε στα τελικά. Αν ο κ. Παπασταθόπουλος πιστεύει ότι δεν μπορούμε να πάμε, να μην είναι εδώ. Όποιος έχει αυτή την άποψη δεν μπορεί να είναι εδώ. Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω να το ξέρετε. Γιατί δεν το είπε μέσα στα αποδυτήρια αυτό. Το είπε που; Στις εφημερίδες; Αν το πίστευε ας το έλεγε στα αποδυτήρια. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απέξω».
Μοιραστείτε το: