29/02/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 - 23:01

Μεγάλη «μεταγραφή» με Αντώνη Μανίκα ο Απόλλων Σμύρνης!

Σε ρόλο τεχνικού διευθυντή ή υπεύθυνου σκάουτερ στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», μένει μόνο η ανακοίνωση * Πείστηκε χάρη στην επιμονή του Μονεμβασιώτη

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία, που δείχνει το δρόμο ριζικών - θετικών αλλαγών στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά από μια πολύ άσχημη σεζόν, που οδήγησε την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία… Ο λόγος για την έλευση στη Ριζούπολη του Αντώνη Μανίκα, ο οποίος μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον Πανιώνιο, αναλαμβάνει ρόλο τεχνικού διευθυντή ή υπεύθυνου σκάουτερ (η επικείμενη ανακοίνωση της ΠΑΕ θα το ξεκαθαρίσει) στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»!

Και πραγματικά πρόκειται για μια μεγάλη «μεταγραφή» για τους «κυανόλευκους», καθώς βάζουν στη μηχανή τους ό,τι καλύτερο είχε ο Πανιώνιος τα τελευταία οκτώ χρόνια στην αναζήτηση ταλέντων.

Ο Μανίκας, που έχει καταγωγή από τη Σμύρνη πηγαίνει από αυτό και μόνο σε ένα οικείο περιβάλλον και αναμφίβολα θα βοηθήσει παρά πολύ την «Ελαφρά Ταξιαρχία» τόσο με τις γνώσεις του όσο και με τον εξαιρετικό χαρακτήρα του!

Η συμφωνία επιτεύχθηκε χάρη στο επίμονο πρέσινγκ του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, που κράτησε αρκετό καιρό, με τον μεγαλομέτοχο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ να πιστώνεται το αίσιο φινάλε της υπόθεσης.

Πλέον το μόνο, που απομένει η επίσημη γνωστοποίηση του «γάμου» Απόλλωνα Σμύρνης - Αντώνη Μανίκα.

Μοιραστείτε το: