21/02/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 - 21:42

Παρελθόν από τον Πανιώνιο ο Μανίκας

Ο κύκλος έκλεισε, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων»

Ύστερα από 8 χρόνια ο Αντώνης Μανίκας φεύγει από τον Πανιώνιο, με τον παλαίμαχο άσο να προχωρεί σε σχετική δήλωση την Τετάρτη (15/5).

Ο άλλοτε τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» πέρασε από διάφορα πόστα στην ομάδα, για να τονίσει ότι ο κύκλος έκλεισε πλέον και είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει.

Αναλυτικά: «Με συγκίνηση, αλλά και ικανοποίηση για το γεγονός ότι έβαλα κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι για την πρόοδο του Πανιωνίου τα τελευταία οκτώ χρόνια, ανακοινώνω την ολοκλήρωση της θητείας μου στον σύλλογο.

Ήταν μία περίοδος γεμάτη δυσκολίες, μια και το 2011, οπότε και μου ζητήθηκε να επιστρέψω στον σύλλογο που υπηρέτησα από μικρό παιδί ως ποδοσφαιριστής, ο Πανιώνιος αντιμετώπιζε το φάσμα της διάλυσης. Ωστόσο, χάρη στη σκληρή δουλειά, την ομοψυχία και την αγάπη για την ιδέα που πρεσβεύει, καταφέραμε όλοι μαζί να νικήσουμε τα οικονομικά προβλήματα και να βοηθήσουμε τον Ιστορικό να κερδίσει την επιστροφή του στην Ευρώπη και να τερματίζει κάθε χρόνο στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Νιώθω, λοιπόν, ότι ο κύκλος έκλεισε και για μένα. Έχοντας παραδώσει και φέτος στη διοίκηση τις προτάσεις μου για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια με τον Πανιώνιο και σύντομα θα ανακοινωθούν, νιώθω ότι επιτέλεσα στο έπακρο το καθήκον μου μέχρι την τελευταία ημέρα.

Ευχαριστώ τους διοικούντες, τους αθλητές, τους προπονητές, τους υπαλλήλους και ιδιαίτερα τους φιλάθλους του Πανιωνίου για τη σχέση εκτίμησης που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Εις το επανιδείν.

Αντώνης Μανίκας».

Μοιραστείτε το: