17/09/2019
ΛΑΜΙΑ | Παρασκευή 26 Απριλίου 2019 - 20:04

Πίτι: «Απολαμβάνω που βρίσκομαι στην Ελλάδα, αλλά το καλοκαίρι θα δούμε»

Δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του ο άσος της Λαμίας

Aνάμεσα στην ΑΕΛ και τη Λαμία μοίρασε τη φετινή σεζόν ο Πίτι, με τον 37χρονο άσο να μην έχει αποφασίσει για το πού θα τον βρει η επόμενη.

Σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Α Dario» ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για το μέλλον του στη χώρα μας και απάντησε σχετικά: «Κοιτάζω κάθε χρόνο ξεχωριστά. Απολαμβάνω προς το παρόν που βρίσκομαι εδώ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχω τραυματισμούς. Αυτό με κρατάει, αλλά το καλοκαίρι θα δούμε».

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Κάθε φορά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος βελτιώνεται και είναι πιο μικρές οι διαφορές, αλλά τελικά κερδίζει αυτός με τα περισσότερα χρήματα. Ο ΠΑΟΚ φέτος οικονομικά ήταν ο ισχυρότερος και για αυτό τον λόγο κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Το πρωτάθλημα και τα χόμπι είναι πολύ διαφορετικά. Στην Ελλάδα υπάρχουν φωτοβολίδες, κροτίδες και γενικότερα δεν υπάρχει νομιμότητα όπως στην Ισπανία. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα».

Για την απόλυση του Μίτσελ από τη Ράγιο Βαγεκάνο: «Ο Μίτσελ έχει βοηθήσει τη Ράγιο και για μένα θα έπρεπε να μείνει. Έδωσε τα πάντα στον σύλλογο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι αυτό που κρίνεται εκ του αποτελέσματος».

Για το αν θα επέστρεφε στη Ράγιο Βαγεκάνο: «Η Ράγιο είναι το σπίτι μου. Την έχω στην καρδιά μου και θα γυρνούσα πίσω χωρίς να το σκεφτόμουν».

Μοιραστείτε το: