18/08/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 - 16:33

Συνεχάρη τον ΠΑΟΚ ο Ινφαντίνο (pic)

Ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ έστειλε σχετική επιστολή στην ΕΠΟ

Ο ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας και δέχεται συνεχώς συγχαρητήρια.

Το ίδιο έπραξε με τη σειρά του και ο Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος έστειλε σχετική επιστολή στην ΕΠΟ.

Σε αυτή, ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ ζητά από την Ομοσπονδία να μεταφέρει στους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τα συγχαρητήριά του, εκφράζοντας και την ικανοποίησή του για την «προσπάθεια διάδοσης του θετικού μηνύματος του ποδοσφαίρου και την προώθηση αυτού του όμορφου παιχνιδιού που μας ενώνει όλους».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην επιστολή του προς τον Βαγγέλη Γραμμένο: «Αγαπητέ πρόεδρε,

Με ευχαρίστηση άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής 2018/19 στην Ελλάδα. Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση να τους συγχαρώ για το πρώτο πρωτάθλημα από το 1985 και το τρίτο συνολικά.

Αυτό, χωρίς αμφιβολία, είναι το αποτέλεσμα προσπάθειας και σκληρής δουλειάς και όσοι συμμετείχαν σε αυτή μπορούν να είναι υπερήφανοι γι' αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μοιράσετε τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όλο το τεχνικό και ιατρικό τιμ, καθώς και τους οπαδούς. Τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να δουλεύουν με αποφασιστικότητα και κίνητρο.

Εκ μέρους της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας, παίρνω την ευκαιρία να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ και την ομοσπονδία σας για την προσπάθεια διάδοσης του θετικού μηνύματος του ποδοσφαίρου και την προώθηση αυτού του όμορφου παιχνιδιού που μας ενώνει όλους.

Ανυπομονώ να σας δω ξανά σύντομα,

Τζιάνι Ινφαντίνο».

 

Μοιραστείτε το: