20/05/2019
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 - 11:54

Στόχος η επιστροφή με... αιχμές για τον Παναιγιάλειο

Οι «μελανόλευκοι» θέλουν να αγωνιστούν ξανά στις εθνικές κατηγορίες, ενώ έριξαν και τα... βέλη τους και στη Βάρδα

Στα τοπικά πρωταθλήματα υποβιβάστηκε ο Παναιγιάλειος, ολοκληρώνοντας μια έτσι κι αλλιώς απογοητευτική σεζόν.

Παρόλα αυτά, με ανακοίνωσή της την Τετάρτη (17/4) η διοίκηση εμφανίζεται αποφασισμένη να επαναφέρει την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες.

Μάλιστα, όπως λέει, αν βρεθεί ενδιαφερόμενος δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί του με στόχο την αναγέννηση της ομάδας.

Πάντως, δεν κρύβει την ελπίδα της μέσω αναδιάρθρωσης, αφήνοντας αιχμές για τη Βάρδα για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, την ώρα που συνεχάρη τον Παλληνιακό που πάλεψε κανονικά το ματς μαζί τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η χρονιά για τον Παναιγιάλειο εξελίχθηκε σε τραγική, βέβαια χωρίς να σημαίνει ότι ψάχνουμε δικαιολογίες έχoντας κάνει και εμείς τα λάθη μας διότι ξεκινήσαμε αργά το στήσιμο της ομάδος μας.

Θα πρέπει να μας καταλογιστεί ότι κάναμε προσπάθεια, ότι δαπανήθηκαν χρήματα τα οποία ήταν πάνω και από τις δυνάμεις μας. Γενικά κάναμε προσπάθεια για το καλύτερο, υπάρχουν άτομα που μάτωσαν οικονομικά.

Η αυριανή μέρα θα μας βρει στρατιώτες για το καλό του ιστορικού συλλόγου του Αιγίου. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε για να φέρουμε πάλι τον Παναιγιάλειο στις εθνικές κατηγορίες, θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε διοικητικά με νέα άτομα.

Bέβαια αν υπάρξει λύση διοικητική που θα εγγυηθεί καλύτερο αύριο για το ιστορικό μας σύλλογο, εμείς είμαστε ανοικτοί σε κάθε υγιή συμπαράσταση.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ. Υπάρχουν ελπίδες ακόμη μέσω αναδιάρθρωσης η ομάδα μας να αγωνίζεται του χρόνου στις εθνικές κατηγορίες.

Αν συμβεί αυτό, θα ετοιμάσουμε ανάλογη υποδοχή στην ομάδα της ΒΑΡΔΑΣ για την μεγάλη “προσπάθεια” που κατέβαλε στον τελευταίο αγώνα με τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ. Η ζωή κύκλους κάνει.

ΥΣ. Σύλλογοι και διοικούντες σαν της ομάδος της Παλληνιακού κοσμούν το ποδόσφαιρο».

 

Μοιραστείτε το: