18/08/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 16 Απριλίου 2019 - 18:17

Έβγαλε πικρία, μίλησε για συμπλέγματα Καραπαπά ο Μάκης Γκαγκάτσης (video)

Ο χαμένος των εκλογών της Σούπερ Λίγκας είπε ότι θα είναι πλάι στον Λυσάνδρου, αλλά ασπάστηκε το «όλοι σας και μόνοι μας...» του Γ. Σαββίδη

Δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία του ήττα στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας την Τρίτη (16/4), ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της διαδικασίας έκανε λόγο για ιστορική σύμπραξη ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις καθώς από τη υποστήριξε ότι θα είναι μαζί με τον Μηνά Λυσάνδρου αλλά από την άλλη ασπάστηκε τη θέση του Γιώργου Σαββιδη ότι ο ΠΑΟΚ είναι μόνος του εναντίον όλων!

Παράλληλα, χαρακτήρισε ουσιαστικά κομπλεξικό και απρεπή τον Κώστα Καραπαπά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Γκαγκάτση:

Για την εκλογή του Μηνά Λυσάνδρου: «Για τον Λυσάνδρου έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Είναι από τους ανθρώπους που σπανίζουν και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λύσουμε και είμαστε όλοι δίπλα του. Πάνω απ’ όλα είναι φίλος, του εύχομαι καλή δύναμη και θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί. 

Υπήρξε επιθυμία να βρεθεί λύση κοινής αποδοχής αλλά δεν κατέστη δυνατό κι έτσι φτάσαμε στις υποψηφιότητες του Λυσάνδρου και τη δικιά μου. Ως ΠΑΟΚ καταθέσαμε πρώτη φορά υποψηφιότητα για την Λίγκα. Όπως γνωρίζετε υπήρξε ιστορική σύμπραξη ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ουσιαστικά ήταν εναντίον της υποψηφιότητας του ΠΑΟΚ. Για να χάσουμε αυτές τις εκλογές έπρεπε να γίνει η σύμπραξη του πάλαι ποτέ ΠΟΚ.

Όπως κι αν έχει είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει ο Μηνάς Λυσάνδρου. Είμαστε συσπειρωμένοι και θα είμαι δίπλα στον κύριο Λυσάνδρου, που όπως σας είπα τον θεωρώ πολύ ικανό. Πιστεύω ότι αρχίζει μια νέα εποχή για τη Λίγκα και επαναλαμβάνω ότι θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί». 

Για τις αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη μετά το τέλος της διαδικασίας: «Δεν έχω προλάβει να δω κάτι, ωστόσο, συμφωνώ ότι εμείς σαν ΠΑΟΚ, κατεβήκαμε στη διαδικασία χωρίς την στήριξη κάποιας άλλης ομάδας από το Big-4».

Για το επεισόδιο με τον Κώστα Καραπαπά: «Ο κ. Καραπαπάς, σηκώθηκε σε κάποια στιγμή, προφανώς έχοντας κάποια συμπλεγματικά σύνδρομα εναντίον μου και έκανε μία φραστική επίθεση σε μένα. Πραγματικά, μου είναι πολύ δύσκολο να πέσω σε αυτό το επίπεδο και να απαντήσω σε έναν άνθρωπο σε αυτό το ύφος και με αυτόν τον τόνο. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση εκεί και δεν έχω να απαντήσω κάτι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του».Μοιραστείτε το: