25/06/2019
Χάντμπολ | Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 - 02:03

Μόνο μαθηματικές οι ελπίδες της Εθνικής χάντμπολ Ανδρών

Έχασαν ξανά οι διεθνείς από την Τουρκία (26-23) για τα προκριματικά του ΕURO 2020

Τη δεύτερη ήττα από την Τουρκία μέσα σε λίγες ημέρες γνώρισε την Κυριακή (14/4) η Εθνική χάντμπολ Ανδρών, χάνοντας αυτή τη φορά με 26-23 στο Εσκισεχίρ.

Έτσι, οι ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του ΕURO 2020 είναι πλέον μαθηματικές μετά τα ματς της 4ης αγωνιστικής του 3ου προκριματικού ομίλου.

Κορυφαίος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ο Τζηράς με 12 γκολ, αλλά δεν είχε συμπαραστάτες.

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 26-23 (12-9 ημχ.)

ΤΟΥΡΚΙΑ (Σεντούρκ): Πέκτας 1, Ερσίν 2, Πεχλιβάν 6, Αρίφογλου, Ερσειλάν, Ντεμιρεζέν 2, Γκέκτεπε, Μπισέρ 7, Γκούμουσοκ, Ναλμπάντογλου 4, Οζτούρκ 1, Οζμουζούλ, Ερόζ, Τσέλεμπι 2, Σαράκ 1, Κιουταχά.

ΕΛΛΑΔΑ (Αρβανίτης): Τσιλιμπάρης, Μπασμαλής, Αραμπατζής, Λιάπης, Μυλωνάς 1, Μάλλιος 2, Κρητικός 1, Νικολαΐδης, Κεδέρης, Τζηράς 12, Τσίλης 3, Κανδύλας 1, Ηλιόπουλος 1, Παπαδιονυσίου 2, Αραπακόπουλος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Σήμερα χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε την νίκη που θέλαμε. Πάλι ξεκινήσαμε λίγο άτονα στο πρώτο ημίχρονο, ίσως με λάθος ρυθμό. Όμως γρήγορα επιστρέψαμε και μπήκαμε στο ματς. Η άμυνα μας στάθηκε καλά, τρέξαμε αρκετά, αλλά δυστυχώς δώσαμε πολλές δεύτερες ευκαιρίες από λάθη στους Τούρκους.

Ο Οζμουζούλ και δική μας βιασύνη, πίεση, μας έβαζε συνεχώς εκτός αγώνα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε καμία. Παράπονο μπορούμε να έχουμε μόνο από την τελική εκτέλεση των αθλητών μας και από κάποιες επιπόλαιες ενέργειες. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από την προσπάθεια, είχαμε ενέργεια και διάθεση. Σαφώς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό στην Κοζάνη με Ισλανδία και στα Σκόπια, αλλά αν θέλουμε να λέμε την αλήθεια η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη».

Μοιραστείτε το: