25/06/2019
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 - 01:00

Αντωνόπουλος: «Αν δεν γινόταν το πέναλτι, θα ήταν διαφορετικό το ματς»

Ικανοποίηση στον Απόλλωνα Σμύρνης για την παρουσία των παικτών, παρά την ήττα από τον Παναιτωλικό

Ήττα που δεν άξιζε γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης από τον Παναιτωλικό, με τον Θοδωρή Αντωνόπουλο να είναι αυτός που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου.

Ο συνεργάτης του Λευτέρη Βελέντζα απένειμε τα εύσημα στους παίκτες για την προσπάθειά τους, λέγοντας ότι θα ήταν διαφορετικό το ματς, αν δεν προέκυπτε το πέναλτι των Αγρινιωτών.

«Προερχόμασταν από μια πολύ καλή εμφάνιση στο προηγούμενο ματς. Ήμασταν βελτιωμένοι επιθετικά, κυρίως στο κομμάτι της τακτικής και της κατοχής της μπάλας κόντρα στον Απόλλωνα. Θέλαμε να το συνδυάσουμε σήμερα με μια πιο επιθετική παρουσία και να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναιτλωικό. Απέναντι είχαμε μια πολύ καλά δομημένη ομάδα, δεν καταφέραμε όμως παρότι είχαμε μια καλή εμφάνιση να τη συνδυάσουμε με μια νίκη.

Θέλαμε να μπλοκάρουμε τον άξονα του Παναιτωλικού και από εκεί να δημιουργήσουμε ρήγματα. Είχαμε αμυντική ισορροπία, αλλά το ματς κρίθηκε σε μια φάση που ήρθε ένα πέναλτι που θα έπρεπε να αποφύγουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και ο προπονητής τους έδωσε συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με επαγγελματισμό που είναι αντιστρόφως ανάλογος με τη βαθμολογική μας θέση, κάτι που είναι το χρέος μας απέναντι στον ιστορικό σύλλογο. Πρέπει να προετοιμάσουμε σιγά σιγά την ομάδα για τη νέα χρονιά», δήλωσε ο βοηθός προπονητή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ αμυντικά. Ο σχηματισμός αυτός μας δίνει μια αμυντική ισορροπία. Δεν απειλούμαστε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους μας σε κανονική διάρκεια αγώνα. Αν δεν γινόταν το πέναλτι, πιστεύω θα ήταν τελείως διαφορετικό το ματς. Αυτό που θέλουμε να διορθώσουμε είναι ότι δεν απειλήσαμε πολύ».

Μοιραστείτε το: