23/05/2019
Μπάσκετ | Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 - 00:19

Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: «Αντίο, αντίο εκεί στην Α2»

Νέο φραστικό επεισόδιο έγινε στον προαύλιο χώρο του υφυπουργείου Αθλητισμού με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να φωνάζει από… γαλλικά μέχρι και σύνθημα

Υπάρχει σωτηρία στο ελληνικό μπάσκετ εν έτη 2019; Μάλλον όχι αν αναλλογιστούμε όσα διαδραματίστηκαν, τόσο στη σύσκεψη της Παρασκευής (16/3) στο υφυπουργείο Αθλητισμού, όσο και μετά το τέλος της. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είχε αποχωρήσει νωρίτερα και έκανε δηλώσεις ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωχνε, περίμενε στον προαύλιο χώρο και έκανε φραστική επίθεση στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.

«Γιατί φεύγεις ρε Γιώργο με 200; Δεν είσαι μάγκας; Με έσπρωχνες πάνω, αλλά τώρα φεύγεις με 200. Μόνο με την αστυνομία φεύγετε. Διακόσιοι σε φυλάνε για να φύγεις. Θρυλικοί μάγκες Αγγελόπουλοι. Αντίο-αντίο εκεί στην Α2», ήταν μερικά από όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, ενώ ξεστόμισε και αρκετά… γαλλικά.

Η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί τελείως η μπάλα από το άθλημα, καθώς η μόνη απόφαση που πάρθηκε στη σύσκεψη ήταν να κλείσει το φύλλο αγώνα του ντέρμπι της Κυριακής (17/3) στον ΕΣΑΚΕ, ώστε να μην πάει ο Παναθηναϊκός και οι διαιτητές στο ΣΕΦ. Κατά τα άλλα ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δεν βρήκε τον χρόνο να πάει στη συζήτηση παρουσία και του Γιώργου Βασιλειάδη.

Πάντως, οι Αγγελόπουλοι θεώρησαν ότι κάτι γίνεται προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά περιμένουν αποτελέσματα.

Μοιραστείτε το: