23/05/2019
Μπάσκετ | Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 - 00:11

Γ. Αγγελόπουλος: «Για πρώτη φορά πολιτεία και κυβέρνηση ζητούν ισονομία στο μπάσκετ»

Ικανοποίηση των προέδρων του Ολυμπιακού για όσα συζητήθηκαν στη σύσκεψη Βασιλειάδη

Σε παρωδία εξελίχθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης για τα θέματα του μπάσκετ, αλλά από πλευράς Ολυμπιακού υπάρχει ικανοποίηση από όσα ειπώθηκαν.

Μετά το πέρας αυτής, λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε πως υπάρχει κοινή διαπίστωση ότι υφίσταται πρόβλημα και πρέπει να λυθεί.

«Για πρώτη φορά η πολιτεία και η κυβέρνηση ζητά ισονομία στο μπάσκετ. Με πρωτοβουλία του υφυπουργού μαζευτήκαμε εδώ και συμφωνήσαμε όλοι ότι υπάρχουν διαφωνίες. Υπάρχουν προβλήματα. Σήμερα έγινε διαπίστωση για το ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα.

Με πρωτοβουλία του υφυπουργού μαζευτήκαμε εδώ όλοι. Διαφωνίες υπάρχουν, αλλά διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα για το οποίο πρέπει να βρεθεί λύση. Το ματς της Κυριακής δεν θα γίνει», δήλωσε ο εκ των προέδρων των Πειραιωτών.

Ενώ για όσα έγιναν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σχολίασε: «Απαιτείται σύνεση και ηρεμία. Δεν έχει γίνει αυτό που κατήγγειλε ο κ. Γιαννακόπουλος. Έγινε κάτι άλλο, αλλά δεν χρειάζεται να το πούμε. Η συμφωνία που έγινε είναι πως χρειάζεται σύνεση και ψυχραιμία. Δεν υπάρχει τίποτα, ηρεμία. Υπάρχει πολιτική βούληση να λυθεί το θέμα και μένουμε εκεί».

Από την πλευρά του, ο έτερος πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, σημείωσε: «Σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη, να απουσιάζει ο πρόεδρος της ΕΟΚ, δείχνει ασέβεια στην αξιέπαινη προσπάθεια του υφυπουργού. Πολύ δύσκολα θα βρεθεί λύση. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση».

Μοιραστείτε το: