23/05/2019
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 - 18:06

Αμετακίνητοι οι Fentagin: «Ξένο σώμα ο Ουάρντα»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου δεν δέχονται τη συγγνώμη του Αιγύπτιου και δεν τον θέλουν στην ομάδα

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου για το θέμα του Αμίρ Ουάρντα, του οποίου δε δέχονται τη συγγνώμη.

Με νέα ανακοίνωσή τους οι Fentagin την Παρασκευή (15/3) ξεκαθαρίζουν ότι ο Αιγύπτιος αποτελεί ξένο σώμα στην ομάδα και τον προειδοποιούν να μην «πουλήσει ξανά οπαδιλίκι».

Αυτή είναι η δεύτερη ανακοίνωση που βγάζουν, καθώς τα ίδια είχαν πει και προ ημερών.

«ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ..!!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ - ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ..!!

Μετά την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο club, αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε χτες, με την διοίκηση καθώς και τον προπονητή της ομάδας Νταμίρ Κάναντι. Στην κουβέντα που πραγματοποιήθηκε, ο Σύνδεσμος ήταν κάθετος στην απόφαση που έχει πάρει και συνεχίζει να θεωρεί τον Ουάρντα ως ξένο σώμα. Σεβόμαστε το σκεπτικό του προπονητή, καθώς και την λογική της "2ης ευκαιρίας" που διατύπωσε η διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο σαν οργανωμένοι οπαδοί αυτής της ομάδας, για την οποία κάποιοι από εμάς έχουν χύσει αίμα και κάποιοι άλλοι ακόμα τρέχουν στις δικαστικές αίθουσες, συνεχίζουμε να θεωρούμε τον συγκεκριμένο παίχτη κάτι παραπάνω από έναν επιπόλαιο νεαρό που βγήκε εκτός εαυτού.», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Fentagin και συνεχίζει ως εξής:

« Η κοινή μας συνισταμένη επί του θέματος είναι ΜΟΝΟ το καλό της ομάδας και αυτό θα πράξουμε από κοινού, μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος. Βάζουμε πλάτη για ακόμα μία φορά και προσπαθούμε ώστε να μην διχαστεί ο κόσμος, αλλά πολύ περισσότερο να μην επηρεαστούν αρνητικά τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίζονται για το ΑΣΤΕΡΙ. Μην κάνεις ποτέ το λάθος και πλησιάσεις για να πουλήσεις οπαδιλίκι γιατί θα δεις την άλλη μας πλευρά. Το μελάνι της προπαγάνδας δεν λέει να τελειώσει για κάποια παπαγαλάκια που προσπαθούν να σπείρουν την διχόνοια.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΕ. ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ...!!!».

Μοιραστείτε το: