22/05/2019
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 - 17:43

Αντιδρούν οι Fentagin στο… ξεπάγωμα του Ουάρντα

Οι οπαδοί του Ατρομήτου έστειλαν το δικό τους μήνυμα και δεν θέλουν τον Αιγύπτιο να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας τους

Το γυαλί έχει ραγίσει και δεν ξανακολλάει στη σχέση του Αμίρ Ουάρντα με τους οπαδούς του Ατρομήτου. Η συμπεριφορά στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ έχει εξοργίσει ακόμη και τους φανατικότερους φίλους της ομάδας του Ατρομήτου, όπως είναι οι Fentagin, οι οποίοι με ανάρτησή τους τη Δευτέρα (11/3) στο facebook αντιδρούν στο ενδεχόμενο να τον… ξεπαγώσει η διοίκηση για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

«Με απογοήτευση διαβάζουμε δημοσιεύματα περί πιθανής " επανένταξης " παίκτη που δεν σεβάστηκε ούτε την φανέλα, ούτε την ιστορία 96 χρόνων της ομάδας μας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν ούτε με την νοοτροπία της ομάδας, ούτε με το ήθος του κόσμου που την ακολουθεί πιστά και ευελπιστούμε η διοίκηση να συνεχίσει με την ίδια γραμμή που υιοθέτησε εξαρχής», τονίζεται χαρακτηριστικά από τους Fentagin.

Ο Ουάρντα εκ των υστέρων και καθυστερημένα ζήτησε συγνώμη απ’ όλους για την συμπεριφορά του, όμως δεν φαίνεται να έχει πείσει τους φίλους του Ατρομήτου.

Μοιραστείτε το: