21/10/2019
Στοιχηματίζω | Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 - 16:14

Ξεκάθαρα φαβορί...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Πέμπτη (6/12)

Με τα φαβορί θα πάμε στις στοιχηματικές μας επιλογές για την Πέμπτη (6/12), προκειμένου να επιστρέψουμε στο ταμείο.

Και την Τετάρτη (5/12) επιβεβαιωθήκαμε σε δύο από τις τρεις επιλογές μας, ωστόσο, είναι ώρα πλέον να επιστρέψουμε στο απόλυτο και στα κέρδη.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Τορίνο-Σούντιρολ: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το ιταλικό Κύπελλο. Η Τορίνο θα αντιμετωπίσει την Σούντιρολ, με τη διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Αξία στον άσο δεν υπάρχει, με την Τορίνο να αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Πρώτη μας επιλογή είναι να επικρατήσουν άνετα και από το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι. Από εκεί και πέρα για τον ίδιο λόγο το Over 3.5 έχει πολλές πιθανότητες να μας επιβεβαιώσει.

Μπέτις-Σανταντέρ: Περνάμε στο ισπανικό Κύπελλο, εκεί όπου η Μπέτις θα αντιμετωπίσει την Σανταντέρ. Και εδώ οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Ο άσος πληρώνει λίγο καλύτερα από εκείνον της Τορίνο και βρίσκεται στις επιλογές μας. Επίσης, μπορούμε να ποντάρουμε και στον άσο από ημίχρονο για να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την απόδοσή.

Σέρο Πορτένιο-Νασιονάλ Ασουνσιόν: Κλείνοντας θα περάσουμε στην Λατινική Αμερική και στην αναμέτρηση της Σέρο Πορτένιο με την Νασιονάλ Ασουνσιόν. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν καλές ομάδες, ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε εξαιρετική κατάσταση στο πρωτάθλημα της Παραγουάης και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τορίνο-Σούντιρολ 1ημ./1τελ/ OVER 3.5

Μπέτις-Σανταντέρ 1ημ./1τελ.

Σέρο Πορτένιο-Νασιονάλ Ασουνσιόν 1

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: