21/02/2019
Μουντιάλ | Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 - 02:12

Ντάλιτς: «Όλα ήταν τέλεια…»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Εθνικής Κροατίας για την εντυπωσιακή νίκη - πρόκριση επί της Αργεντινής

Η Κροατία με την εντυπωσιακή νίκη επί της Αργεντινής, την Πέμπτη (21/6), πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τον Ζλάτκο Ντάλιτς οι Κροάτες έπαιξαν «φανταστικό ποδόσφαιρο» ενώ στη συνέχεια έριξε τους τόνους.

«Νικήσαμε την Αργεντινή με τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, τον Μέσι και παίξαμε ένα φανταστικό ματς, όλα ήταν τέλεια. Παρ΄ όλα αυτά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο που έχουμε θέσει ως ομάδας. Θέλω ο 22ος παίκτης της ομάδας να είναι τόσο καλός όσο και ο πρώτος. Πείνα και επιθυμία για τη νίκη: αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε κάτι. Κανείς δεν είναι πιο χαρούμενος από μένα, αλλά πρέπει να μείνω ήρεμος και προσγειωμένος στην πραγματικότητα» τόνισε.

Χαρακτήρισε δε, το 3-0 ως τη μεγαλύτερη νίκη που είχε ως προπονητής στην Κροατία. «Από την πρώτη μέρα είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Ναι, αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη που έχω ως προπονητής της Κροατίας. Δεν πίστευα ότι θα προκρινόμαστε από το δεύτερο ματς, αλλά πίστευα ότι θα βρισκόμασταν στην φάση των «16». Η Αργεντινή δεν ήταν μπερδεμένη, εμείς ήμασταν εξαιρετικοί» πρόσθεσε.

Μοιραστείτε το: