23/03/2019
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 - 18:36

Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός έχει παρόν και μέλλον»

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία αλλά οι «πράσινοι» δεν ανησυχούν!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εμφανίστηκε καθησυχαστικός μετά την επίσκεψη των οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το μεσημέρι της Δευτέρας (16/4),  λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της διοίκησης ότι την Τρίτη θα καταβάλει τα χρήματα στους Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν για να μην της επιβληθεί η αφαίρεση των εννέα βαθμών.

«Έγινε μία συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Σαφώς ο κόσμος ανησυχεί, δόθηκαν οι εξηγήσεις που έπρεπε να δοθούν, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παρόν έχει και μέλλον» σημείωσε ο πρόεδρος των «πράσινων» και χαρακτήρισε «ειρηνική» την επίσκεψη των φίλων του τριφυλλιού.

-Γιατί φτάνουμε πάντα στο παρά πέντε;
«Αυτή είναι μία συζήτηση που πρέπει να την κάνουμε άλλη στιγμή. Γιατί κι εσείς παίρνετε πληροφορίες που δεν έχουν 100% βάση, συγκριτικά με όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου για να μπορέσετε κι εσείς και να ενημερωθείτε πλήρως για όλα αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός. Είναι κι άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα και ζητούν αλλαγή της ποινής. Είναι άλλες έξι ομάδες».

-Γιατί βγήκε η ανακοίνωση όταν ήρθαν οι οπαδοί;
«Βγάλαμε ανακοίνωση για να καθησυχάσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος που ήρθε εδώ δεν μπήκε στα γραφεία. Ήρθαν δύο άτομα για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό βλέπετε ότι γράφονται διαφορετικά πράγματα απ’ αυτά που υπάρχουν και μπλέκεται η κατάσταση».

- Οι πιστωτές θα εξοφληθούν;
«Εμείς θέλουμε να τους εξοφλήσουμε όλους τους πιστωτές. Απλώς θέλουμε χρόνο. Τους λέμε δώστε μας χρόνο για να σας πληρώσουμε».

Μοιραστείτε το: