23/03/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 - 13:49

Σοκ: Κίνδυνος υποβιβασμού για Παναθηναϊκό!

Τρία μαζεμένα -3 για τις οφειλές σε Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν και πρέπει να... τρέξει για να γλιτώσει την οριστικοποίηση των ποινών και την αποβολή από το πρωτάθλημα

Απανωτά τα χαστούκια και κίνδυνος εν όψει... Τριπλή «καμπάνα» δέχθηκε τη Δευτέρα (16/4) ο Παναθηναϊκός για τις οφειλές σε Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μικαέλ Εσιέν.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι επιβάλλει στους «πράσινους» ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε έναν από τους τρεις παίκτες με περίοδο... χάριτος τριών εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της ποινής.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός καλείται να... τρέξει προκειμένου να γλιτώσει την οριστικοποίηση των ποινών που, αν τελεσιδικήσουν, θα οδηγήσουν στην αυτόματη αποβολή του από το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι ήδη έχει ενεργοποιηθεί το -3 για τις οφειλές στον Γενς Βέμερ, με τους «πράσινους» να έχουν περιθώριο μέχρι την Παρασκευή (20/4) για να... σώσουν τους βαθμούς.

Αναλυτικά: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με  το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι  η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε  σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,  μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

 

Μοιραστείτε το: