23/03/2019
Ελλάδα | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 - 15:06

«Αδειάζει» Φωκά ο συντοντιστής του τομέα Παιδείας της Ένωσης Κεντρώων

Τι αναφέρει σε δήλωση του ο Παναγιώτης Ευαγγελίου για τον αμετανόητο ΠΑΟΚτσή βουλευτή

Την έντονη δυσαρέσκεια του τομεάρχη Παιδείας της Ένωσης Κεντρώων Παναγιώτη Ευαγγελίου προκάλεσαν οι δηλώσεις του αμετανόητου Βουλευτή Αριστείδη Φωκά σχετικά με τα τεκταίνομενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ειδικότερα δε, η θέση εναντίον της Βουλής των Ελλήνων καθώς και τις αποφάσεις της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης σχετικά με τις τιμωρίες του κυρίου Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

«Οι κανόνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για να τηρούνται και ειδικά από αυτούς που πρωτοστάτησαν στην λεγόμενη «εξυγίανση» του ποδοσφαίρου.

Ο Συναγωνιστής Άρης Φωκάς, τραγουδάει ρυθμικά ενάντια στο προπύργιο της δημοκρατίας , αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις δημοσιογράφων του Σκαι και παριστάνει τον τηλεοπτικό δικηγόρο του κυρίου Σαββίδη...

Φίλε Άρη, όλοι έχουμε τα οπαδικά μας πιστεύω και είμαστε περήφανοι για αυτά, προσωπικά εγώ δε, για τα ερυθρόλευκα αισθήματα μου αλλά δεν επεμβαίνουμε σε αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας. Ούτε στους δύσκολους καιρούς που περνάμε σαν κράτος απαξιώνουμε τον κορυφαίο θεσμό της Δημοκρατίας τη Βουλή των Ελλήνων, το τελευταίο ίσως προπύργιο του απλού πολίτη για την προστασία του» αναφέρει σε δήλωση του ο Παναγιώτης Ευαγγελίου.

Μοιραστείτε το: