23/03/2019
Ελλάδα | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 - 14:43

Αμετανόητος ο βουλευτής Φωκάς: «Και οι αγανακτισμένοι φώναζαν το σύνθημα»

Όπως υποστηρίζει το λένε, αλλά κανείς δεν το εννοεί

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς μετά το υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο βουλευτής εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα (16/4), και επιβεβαίωσε πως είπε το σύνθημα, αλλά δεν σημαίνει πως το εννοεί κιόλας.  

«Και βέβαια δεν το εννοεί κανείς όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το "Βούλγαροι". Στο Σύνταγμα οι "αγανακτισμένοι" φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές», είπε ο κ. Φωκάς μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε εάν εννοούσε το σύνθημα.

Στη συνέχεια μάλιστα επιτέθηκε στους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού λέγοντας «για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα».

Σε έντονο ύφος συνέχισε: «Είστε φίλαθλοι και εσείς. Το σύνθημα “Βούλγαροι” δεν το έχετε ακούσει ποτέ; Η Βουλή δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Είστε ικανοποιημένοι που φέτος η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα;».

Μοιραστείτε το: