22/03/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 - 14:14

Θα υπάρξει παρέμβαση ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ αν κριθούν ανεπαρκείς οι αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων! (video)

Αυτό ήταν το πλέον ουσιαστικό, που είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέμπερτ Χούμπελ * O Αυστριακός παραδέχθηκε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε σε οριακό - σημείο * Τι τόνισε για το Grexit * Δείτε τα όλα μέσα από την κάμερα του a-sports.gr

Δεν μας έκανε σοφότερους στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/3) ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ και σας μετέφερε LIVE το a-sports.gr (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ).

Ο άνθρωπος της ΦΙΦΑ στην Ελλάδα δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα από τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση που είχε προηγηθεί με τους Γιώργο Βασιλειάδη και Βαγγέλη Γραμμένο, όμως προανήγγειλε παρέμβαση των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ αν κριθούν ανεπαρκείς οι αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων, προφανώς μετά τα αίσχη της Τούμπας.

Δηλαδή, δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές... χλιαρές ποινές που θα αφορούν απλά τιμωρία της έδρας ή κάποιο πρόστιμο.

«Κρίθηκε πιο επιβεβλημένο να έρθουμε διότι έγιναν τόσα στις τελευταίες αγωνιστικές. Όλα όσα συνέβησαν ήταν απαράδεκτα. Το ξέρετε πολύ πιο καλά από εμάς. Βλέπουμε καθημερινά τις εξελίξεις. Τα περιστατικά βίας και το τι γίνεται. Πώς να φέρεις παιδιά σε γήπεδο με όπλα και έξω να πέφτουν... βόμβες. Επίσης ξέρουμε για εκβιασμούς και απειλές έξω από τα γήπεδα. Αυτά είναι απαράδεκτα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αυτό που προκύπτει από τα όσα ανέφερε, είναι ότι είναι πλέον προφανές ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο χειρότερο σημείο του από ποτέ τον καιρό της λεγόμενες... εξυγίανσης, με τον Αυστριακό να το χαρακτηρίζει «οριακό».

Μάλιστα, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τη λέξη Grexit, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει, αλλά κάλεσε άπαντες, ειδικά τους παράγοντες, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υπάρξει συνεργασία με την Ομοσπονδία, ώστε να υπάρξει ξανά κανονικότητα.

«Το Grexit που έμοιαζε μακρινό δεν είναι πια τόσο μακρινό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε οριακό σημείο», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Χρονοδιάγραμμα και... τελεσίγραφο δεν έδωσε, αλλά το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται ιδιαίτερα «καυτό».

Μάλιστα, δεν έλειψε και η ένταση, λόγω κάποιων ερωτήσεων δημοσιογράφου, με τον Χούμπελ να προσπαθεί να δράσει... πυροσβεστικά, αλλά και με δηκτικό σχόλιο: «Κύριοι ηρεμήστε. Η συμπεριφορά σας είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να σας προσβάλλω, αλλά είστε ένα παράδειγμα του τι δεν πάει καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανείς δεν απειλεί την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σας κάνουμε μία προειδοποίηση για το τι μπορεί να συμβεί».

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για τις ευθύνες τις δικές του και των ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο, δεν έγινε ούτε λόγος...

- ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ

Μοιραστείτε το: