14/12/2025
Πρωτάθλημα | Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 - 19:10

Έ-Χ-ασαν και οι δύο...

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα * Παμλίδης και Σκόνδρας τα γκολ

Δεν βολεύθηκε κανείς... Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 το απόγευμα του Σαββάτου (3/3) για την 24η «στροφή» της Σούπερ Λίγκας και αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που δεν βοηθά αμφότερους στην επίτευξη των στόχων τους.

Οι Φαίακες με 19 βαθμούς έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη μάχη για την παραμονή, όντας στο +3 από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και με ματς περισσότερο, ενώ οι Ηπειρώτες με 30 βρίσκονται στην 8η θέση, για να κάνουν και νέο βήμα προς τα πίσω σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της 5ης.

Ο Ρόλε ήταν ο πιο δραστήριος από πλευράς γηπεδούχων, καλός και ο Κρητικός, μακριά από το γκολ έμεινε σε δεύτερο σερί ματς ο Κόντε για λογαριασμό του ΠΑΣ, που δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς και με τους Μπετρά και Χαλκιαδάκη να μην δίνουν τις ανάλογες βοήθειες.

Δίκαιο «Χ»...

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με την Κέρκυρα να ξεκινά καλύτερα και να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Βελλίδη, ο οποίος ανησύχησε σε ένα καλό σουτ του Κρητικού.

Η υπεροχή των Φαιάκων καρποφόρησε εντέλει στο 21', με τον Παμλίδη να βρίσκει δίχτυα με αρκετή δόση τύχης, αφού η μπάλα κόντραρε στον Μιχαήλ και ο Βελλίδης δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Το γκολ των γηπεδούχων έφερε την αντίδραση των Ηπειρωτών, που πήραν τον έλεγχο του αγώνα εν συνεχεία και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 34' με υπέροχο τακουνάκι του Σκόνδρα μετά από κόρνερ του Βιντάλ.

Έτσι, το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων σε ένα πρώτο 45λεπτο, που αποδείχθηκε αρκετά ενδιαφέρον.

Το έχασε ο Νικολιάς...

Στο δεύτερο μέρος νησιώτες και Ηπειρώτες φρόντισαν κυρίως να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν και ήταν φανερό ότι έψαχναν τη μία καλή στιγμή για να φτάσουν στο νικητήριο τέρμα.

Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη είχαν δοκάρι στο 62', αλλά όχι από κάποια οργανωμένη προσπάθεια παρά από μία σέντρα του Ζορμπά, με τον ΠΑΣ να χάνει την κλασική ευκαιρία για το 1-2 και με τον Νικολιά να αστοχεί σε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο στο 80'.

Από εκεί και πέρα, δεν προέκυψε κάτι σημαντικό, το 1-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και κρίνεται δίκαιο με βάση όσα έδειξαν οι δύο αντίπαλοι στο γήπεδο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Καραγκιζόπουλο του Συνδέσμου Ημαθίας και τον Βασιλόπουλο του Συνδέσμου Έβρου.

Κίτρινες: 59' Κρητικός, 60' Λέκοβιτς - 40' Αποστολόπουλος, 78' Καρανίκας.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Μπαλάφας (81' Αρτυματάς), Σιόντης, Κρητικός, Ρόλε (90'+2 Μενσά), Ζορμπάς (66' Μυτίδης), Παμλίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης (74' Νικολιάς), Βιντάλ, Χαλκιαδάκης (82' Γιάκος), Κόντε, Μπετρά (71' Χέλκβιστ).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY AΓΩΝΑ

Μοιραστείτε το: