Τους Πειραιώτες υποδέχεται ο Ατρόμητος * Να παραμείνει σε… τροχιά κορυφής θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης * «Κόντρες» Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακού και Παναιτωλικού - Πλατανιά
Με το… δεύτερο πιάτο συνεχίζεται την Κυριακή (11/2) η 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις σε Ριζούπολη, ΟΑΚΑ, Αγρίνιο και Περιστέρι,
Η αρχή γίνεται στις 15:00 με το Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός.
Οι «κυανόλευκοι» αναζητούν την επιστροφή στις νίκες, με τα προβλήματα, πάντως, να μην είναι λίγα για τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κούρο, Ελμπάζ και Στόουκς.
Στην αντίπερα όχθη, ο Ζοσέ Ανιγκό δεν υπολογίζει στους Γιουσούφ και Σουμπίνιο.
Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Κονέ, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Μενδρινό, Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Αλίβοντιτς, Τσουκαλά, Ζησόπουλο.
Η αποστολή του Λεβαδειακού: Επασί, Σωτηρίου, Λεονάρντο, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Φαβάρο, Αντιλέχου, Νουανκούο, Ιμπραχίμα, Γιακουμάκης, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Καραχάλιος, Μπελγκαζουανί, Σαουαντόγκο, Ντιόγκο, Καθάριος, Νίκας, Μαρκόφσκι.
Στις 17:15 στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολη, στοχεύοντας στο τρίποντο που θα τη διατηρήσει σε τροχιά… τίτλου.
Απών για την Ένωση θα είναι ο τραυματίας Λόπες, ο τιμωρημένος Σιμόες καθώς και ο Αϊντάρεβιτς που τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Ο Αστέρας από την άλλη, ήρθε στην Αθήνα χωρίς τους Ισνάλντο και Γιαννούλη που δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης,Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπέρτος,Κώτσιρας, Σελίν,Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Τζααντί, Μανιάς, Δουβίκας.
Την ίδια ώρα στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός τίθεται αντιμέτωπος με τον Πλατανιά.
Οι Αγρινιώτες μετρούν τρία ματς χωρίς νίκες και το ματς κόντρα στους ουραγούς Χανιώτες αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στα τρίποντα.
Πολλά τα προβλήματα για τον Τραϊανό Δέλλα καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Κουσιάδης, Μπράβο, Ρότσα, Πάρρας, Τσέναμο, Νταλακούρας, Μοράρ και Ιταμπέλ.
Στον αντίποδα, στον Πλατανιά, που ταξίδεψε στο Αγρίνιο για να δώσει ακόμα έναν «τελικό», δεν υπολογίζουν στον τραυματία Βάντερσον.
Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέσιο, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Γουίλιαν, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Άργκους, Βακράκος.
Η αποστολή του Πλατανιά: Κοκκαλάς, Κλιάγιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος, Στοΐτσεφ, Μάλσα, Ντουαλά, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Πετρόπουλος, Κασαλιτσα, Ουντόζι.
Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 19:30 με το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό.
Οι Περιστεριώτες θα επιχειρήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τους πρωταθλητές Ελλάδος που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη.
Ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπουσουλάζιτς, που ούτως ή άλλως χρειαζόταν ανάσες και τον τραυματία Μανούσο.
Για τον Ολυμπιακό, από την άλλη, η νίκη αποτελεί μονόδρομος… Οι «ερυθρόλευκοι», που δεν είναι στα καλύτερά τους μετά τις δύο σερί ήττες από την ΑΕΚ, θέλουν πάση θυσία το τρίποντο και να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Χρήστος Κόντης, που θα καθίσει ξανά στον πάγκο, δεν υπολογίζει στους Σισέ, Ρομαό, Σεμπά και Ιγκόρ.
Η αποστολή του Ατρομήτου: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ουάρντα, Στρούγγης, Χατζηισαία, Γιαννούλης.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ταχτσίδης.
Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
Σάββατο (10/2)
Ξάνθη – Κέρκυρα 1-1
Πανιώνιος – Λαμία 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2-1
Κυριακή (11/2)
15:00 Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός
17:15 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης
17:15 Παναιτωλικός – Πλατανιάς
19:30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός
Δευτέρα (12/2)
19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΛ