15/12/2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 - 01:55

Παίρνουν μέτρα στον Ολυμπιακό

Σε διαρκείς επαφές με τις Αρχές οι Πειραιώτες, οι οποίοι θα προσφέρουν έξτρα φύλαξη στα σπίτια των παικτών

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να το αφήσει... Ανεξέλεγκτη δρα τον τελευταίο καιρό η σπείρα που παραβιάζει σπίτια παικτών και δεν είναι λίγοι οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν πέσει θύματά της.

Τελευταίο παράδειγμα που έγινε γνωστό είναι ο Μεχντί Καρσελά, ενώ διαρρήκτες έχουν πει και στους Οτζίτζα Οφόε, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Εμάνουελ Εμενίκε, κάτι που έκανε τους Πειραιώτες να κινητοποιηθούν. Πιο παλιά παρόμοιες καταστάσεις είχαν βιώσει και οι Μιραλάς, Ντάτολο, Ραούλ Μπράβο, Άλμπερτ Ριέρα και Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ.

Βλέποντας την όλη κατάσταση ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με τις Αρχές, οι οποίες είναι σε συναγερμό. Οι περιπολίες έχουν αυξηθεί στα νότια προάστια και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλιση των πιθανών εισόδων του σπιτιού.

Ακόμη, οι «ερυθρόλευκοι»ήρθαν σε επαφή με εταιρεία security προκειμένου να υπάρχει έξτρα φύλαξη στις οικείες των παικτών. Με αυτό τον τρόπο, άλλωστε, τη γλίτωσε προ καιρού ο Σίλβιο Προτό. Στο δικό του σπίτι δεν κατάφεραν να μπουν οι ληστές γιατί δύο σεκιούριτι τους έτρεψαν σε φυγή.

Μοιραστείτε το: