15/12/2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 - 21:20

Θύμα κλοπής και ο Καρσελά

Ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού είδε να παραβιάζεται το σπίτι του

Ο ένας μετά τον άλλο οι ποδοσφαιριστές πέφτουν θύματα κλοπής τον τελευταίο καιρό. Φαίνεται πως κάποιοι είναι αρκετά οργανωμένοι και κάνουν τη δουλειά τους με μεγάλη επιτυχία από τη στιγμή που ακόμη δεν έχουν συλληφθεί.

Εμενίκε, Οτζίτζα Οφόε και Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν τα πρόσφατα θύματα των διαρρηκτών και σε αυτή τη λίστα προστέθηκε και ο Μεχντί Καρσελά. Πρόκειται για έναν ακόμη παίκτη του Ολυμπιακού, που είδε το σπίτι του να παραβιάζεται

Προ ημερών ο Μαροκινός επέστρεψε από την προπόνηση και διαπίστωσε ότι του είχαν ανοίξει το σπίτι στη Βουλιαγμένη. Και πάλι οι διαρρήκτες μπήκαν από παράθυρο τoυ σπιτιού, όπως είχε γίνει και με τους Ελαμπντελαουί και Οφόε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό στην οικεία του Καρσελά έγινε στις 30 Οκτωβρίου με τους ληστές να παίρνουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο οι Αρχές βρήκαν παρατημένο περίπου 400 μέτρα μακριά.

Τέλος, εκτός των προαναφερθέντων παικτών του Ολυμπιακού πρόσφατα είχαμε παρόμοια περιστατικά και με τους Ντέμη Νικολαΐδη και Σέριο Αραούχο, κάτι που κάνει την αστυνομία να συμπεραίνει πως πρόκειται για σπείρα, που έχει σημαδέψει τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Μοιραστείτε το: