22/04/2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 - 21:06

Καραπαπάς: «Τα γιουσουφάκια δεν έχουν όριο στον εξευτελισμό»

Το σχόλιο του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το εκπρόθεσμο του αιτήματος του ΠΑΟΚ μετά την αναβολή της υπόθεσης των Πειραιωτών

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτό την Πέμπτη (20/4) το αίτημα του ΠΑΟΚ να καθυστερήσει την εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού, ώστε να είναι νομότυπη η παρέμβαση των «ασπρόμαυρων», και έτσι η διαδικασία αναβλήθηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής (20/4).

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε με «καυστικό» τρόπο τη συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η αναβολή που δόθηκε δεν θεραπεύει το εκπρόθεσμο της παράστασης του ΠΑΟΚ» και πως «τα γιουσουφάκια, που δεν έχουν όριο στον εξευτελισμό, μπορεί να παρασύρουν και μερικούς άλλους "αντικειμενικούς" και παντελώς άσχετους».

Αναλυτικά το ποστ του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook: «Επειδή τα γιουσουφάκια έχουν ονειρώξεις πάλι με ήττες του Ολυμπιακού να πούμε για να μάθουν ότι η αναβολή που δόθηκε δεν θεραπεύει το εκπρόθεσμο της παράστασης του ΠΑΟΚ. Τα γιουσουφάκια, που δεν έχουν όριο στον εξευτελισμό, μπορεί να παρασύρουν και μερικούς άλλους "αντικειμενικούς" και παντελώς άσχετους! Τον κόσμο μας πάντως, δεν μπορούν να τον παρασύρουν... Η ήττα είναι φωλιασμένη στα κεφάλια σας και εκεί θα μείνει...».

Μοιραστείτε το: