Ικανοποιημένος ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την αντιμετώπιση των οπαδών των «πράσινων» προς το πρόσωπό του
Δεν απέφυγε την ήττα από τον Παναθηναϊκό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Ιτούδης είχε να λέει για τις μεγάλες φάσεις που έβγαλαν οι «πράσινοι» στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας, οδηγώντας το ματς στην παράταση.
Παράλληλα, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» για το θερμό καλωσόρισμα που του επεφύλαξαν.
«Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη. Θα ήθελα να διευκρινίσω πως κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, το πρώτο ανήκε στον Παναθηναϊκό, ενώ το δεύτερο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είχαμε κάποια καλά στοιχεία, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, μετά την ανάπαυλα είχαμε το μομέντουμ με το μέρος μας, φτάσαμε στο +4 γύρω στα τρία λεπτά πριν το τέλος, αλλά ο Παναθηναϊκός έβγαλε κάποιες μεγάλες φάσεις και πήγε το παιχνίδι στην παράταση.
Θα ήθελα να πω για μία ακόμη φορά ένα "ευχαριστώ" στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υποδοχή και το καλωσόρισμα, αλλά κι ένα μπράβο για το πώς υποστήριξε την ομάδα του. Εύχομαι κάθε φορά να ανταποδίδω αυτή την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου», δήλωσε ο Ιτούδης.

