22/04/2018
ΗΡΑΚΛΗΣ | Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 - 00:17

Παντελίδης: «Χάσαμε για ένα δεκάλεπτο την αυτοσυγκέντρωσή μας και το πληρώσαμε»

Παράπονα για τη διαιτησία από τον προπονητή του Ηρακλή

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ηρακλής στα Περιβόλια, την ήττα όμως από τον Πλατανιά δεν την απέφυγε.

Στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, ο Σάββας Παντελίδης ανέφερε ότι κόστισε στην ομάδα του το δεκάλεπτο που απώλεσε την αυτοσυγκέντρωσή της, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο τεχνικός του «Γηραιού» δήλωσε: «Συνήθως σε παιχνίδια που η ομάδα έχει παρουσία όπως η δική μας σήμερα, τότε αυτή παίρνει κάτι. Εμείς δεν πήραμε. Είχαμε δημιουργήσει συνθήκες για να κερδίσουμε. Χάσαμε για ένα δεκάλεπτο την αυτοσυγκέντρωσή μας και το πληρώσαμε.

Ο αντίπαλος δεν έπαιξε καλά. Ένα κακό δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να χάσουμε το παιχνίδι. Δεν χωράει απογοήτευση για εμάς. Με την εικόνα που έχουμε το μέλλον μας ανήκει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι.

Όλες οι ομάδες έχουν ένα κακό πεντάλεπτο. Ο Πλατανιάς δεν είχε σήμερα; Απλώς δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Έχουμε δυσκολία στο να σκοράρουμε και δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο.

Μέχρι το 65' δεν έχει καθαρή φάση ο Πλατανιάς. Νομίζω ότι όταν για 65' σταματάς τον αντίπαλο και δεν σκοράρεις στις φάσεις σου, τότε είναι άδικο. Πήραμε ένα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και μισό στο δεύτερο».

Και πρόσθεσε κάνοντας και παράπονα για τη διαιτησία: «Είδα πάνω από 15-20 φάουλ που δεν δόθηκαν σε εμάς. Μπορώ να κρίνω όσα βλέπω. Όχι όσα δεν βλέπω. Ο Σαραμαντάς έφαγε αγκωνιά, σκίστηκε το πρόσωπό του και ο παίκτης του Πλατανιά δεν πήρε καν κάρτα. Έχω παράπονα από τους ανθρώπους της διαιτησίας.

Αισθάνομαι τιμή μου που έχω γνωρίσει τον Γιώργο Παράσχο και είναι χαρά και για εσάς (σ.σ. τους ανθρώπους του Πλατανιά) να τον έχετε εδώ».

Μοιραστείτε το: