22/06/2018
Βόλεϊ | Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 - 14:26

Συνελήφθησαν επτά άτομα πριν το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για το Κύπελλο βόλεϊ

Προσπάθησαν να μπουν στο Αλεξάνδρειο με πλαστές προσκλήσεις

Παρατυπίες διαπίστωσε η Αστυνομία πριν την έναρξη του ημιτελικού Κυπέλλου βόλεϊ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό το Σάββατο (18/3).

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, συνελήφθησαν επτά άτομα τα οποία προσπάθησαν να μπουν στο Αλεξάνδρειο με πλαστές προσκλήσεις.

Μάλιστα, σε βάρος του ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Στη σύλληψη επτά (7) ατόμων προχώρησαν χθες (18-03-2017) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πριν τη διεξαγωγή του ημιτελικού κυπέλλου Ελλάδος πετοσφαίρισης ανδρών μεταξύ των ομάδων Ο.Σ.Φ.Π. – ΠΑΟΚ, που έλαβε χώρα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες ηλικίας από 19 έως 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Πλαστογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχου των προσκλήσεων για την είσοδο φιλάθλων στους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης, διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι άντρες, χρησιμοποίησαν έξι (6) πλαστές και μία (1) νοθευμένη πρόσκληση, προκειμένου να εισέλθουν εντός αυτών.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση».

Μοιραστείτε το: