Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0)
Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν οι Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.
Το κυριακάτικο (18/12) ματς επεφύλασσε αρκετές συγκινήσεις στο α’ ημίχρονο, ενώ στο β’ ο ρυθμός έπεσε αισθητά και σίγουρα οι θεατές δεν έμειναν ικανοποιημένοι.
Κατά συνέπεια, ο Παναιγιάλειος παρέμεινε στα… ρηχά της βαθμολογίας και ο Αχαρναϊκός έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί (έστω και προσωρινά) στην κορυφή.
Έλειψε το γκολ
Υψηλό τέμπο και αρκετές αξιόλογες φάσεις επεφύλασσε το α’ ημίχρονο της αναμέτρησης του Αιγίου.
Ο Παναιγιάλειος παρατάχθηκε σε διάταξη 4-2-3-1 και μπήκε φορτσάτος στο ματς, ενώ ο Αχαρναϊκός του 4-1-3-2, ισορρόπησε την κατάσταση ύστερα από το πρώτο τέταρτο.
Σταδιακά, οι παίκτες του Μίλος Κόστιτς έκλεισαν τους διαδρόμους, επιτέθηκαν ορθολογικά, κέρδισαν μερικά κόρνερ και έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Τζιώρα (19’), Τσεμπερίδη (30’).
Βέβαια, η πιο αξιόλογη φάση του α’ ημιχρόνου καταγράφηκε στις καθυστερήσεις, όταν από σέντρα του Κατίδη, ο Τσιλιγκίρης πλάσαρε και υποχρέωσε τον Αποστολίδη σε σπουδαία απόκρουση.
Οι αλλαγές δεν βοήθησαν
Ο Κόστιτς προέβη νωρίς-νωρίς σε δύο κινήσεις (Παπατόλιος-Ντούνγκα), ωστόσο ο Αχαρναϊκός δεν κατάφερνε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του θετικότατου Γουέρε.
Ο Λεωνίδας Βόκολος, από την πλευρά του, έριξε στη μάχη τον Ξόμπλιο, μετέτρεψε τη διάταξη σε 4-4-2, λίγο αργότερα έβαλε και τον Κασβιρόπουλο, ωστόσο… προκοπή δεν είδε.
Στο τελευταίο τέταρτο, ο Παναιγιάλειος δημιούργησε δύο καλές φάσεις με τους νεοεισελθόντες, όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.
Τρίτο εντός έδρας ματς που ο αχαϊκός σύλλογος δεν δέχεται γκολ, αλλά κι εκείνος έχει βάλει μόνο ένα (σ.σ. στο 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα), πρώτη απώλεια για τον Αχαρναϊκό μακριά από το Μενίδι, ύστερα από τις νίκες επί των Πανελευσινιακού και ΑΟΧ.
Κίτρινες: 90+1’ Σανδραβέλης - 90+2’ Σωτηράκος.
Κόκκινες: -
Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας). Βοηθοί: Γριτζέπης (Αρκαδίας), Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Κοντοές, Ρότα, Κατίδης (72’ Κασβιρόπουλος), Καζναφέρης, Μπούζας, Σκαρτσίλας (60’ Ξόμπλιος), Κρητικός, Τσιλιγκίρης (89’ Μπουρλάκης).
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Αναστασίου (51’ Παπατόλιος), Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Τσεμπερίδης, Γουέρε, Τζέφερσον (58’ Ντούνγκα), Ματσούκας (83’ Πλαβούκος), Τζιώρας.