26/04/2024
Πρωτάθλημα | Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 - 21:25

Ανώτερος και άνετα νικητής ο Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν εύκολα του Παναιτωλικού με 2-0 * Με 10 από το 51' οι Αγρινιώτες

Πέρασε ένα άνετο βράδυ και γύρισε στις επιτυχίες... Ο Ατρόμητος ξεπέρασε εύκολα τη Δευτέρα (26/10) το εμπόδιο του Παναιτωλικού με 2-0 και με 8 βαθμούς ανέβηκε στην 7η θέση της Σούπερ Λίγκας 1 ύστερα από 6 αγωνιστικές.

Στο Περιστέρι οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό α' ημίχρονο, προηγήθηκαν νωρίς και ήλεγξαν απόλυτα την κατάσταση ενάντια στους Αγρινιώτες, που πλήρωσαν το παθητικό τους ξεκίνημα.

Για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι το πράγμα απλουστεύθηκε περαιτέρω με τη σωστή αποβολή του Ταχάρ στο 51', με διαχείριση προβαδίσματος από εκεί και πέρα και με ένα ωραίο γκολ του Κωτσόπουλου να σφραγίζει τη δίκαιη επικράτηση.

Καλύτερος από την αρχή...

Οι «κυανόλευκοι» από τα πρώτα λεπτά είχαν την υπεροχή και στο 14' ο Μανούσος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε παράβαση που καταλογίστηκε για μαρκάρισμα του Ντάλσιο στον Ρισβάνη και με το VAR να το επιβεβαιώνει.

Οι Περιστεριώτες, χωρίς να φορτσάρουν, έψαξαν και το δεύτερο γκολ πριν φύγει το ημίχρονο, δίχως να τα καταφέρουν, αλλά και με τον Γιαννιώτη απλό θεατή στον αγώνα.

Ο Παναιτωλικός είχε τη μοναδική καλή του στιγμή με τον Αριγίμπι στο 49', για να ακολουθήσει το απερίσκεπτο αντιαθλητικό φάουλ του Ταχάρ στον Κωτσόπουλο δύο λεπτά αργότερα κι έτσι με 11 νs 10 ο Ατρόμητος είχε πολύ εύκολο έργο.

Το 2-0 ήρθε στο 78' με την υπέροχη καρφωτή κεφαλιά του Κωτσόπουλου (έκανε κατά διαστήματα καλή δουλειά, όπως και ο Μανούσος μπροστά) και οι γηπεδούχοι άφησαν πίσω τη βαριά ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Ολυμπιακό.

Γκάλο και Μπουσούλατζιτς καλύτεροι σε διάρκεια για τους νικητές, Λιάβας και Αριγίμπι ξεχώρισαν για την ομάδα του Μάκη Χάβου, η οποία παραμένει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα και με 3 βαθμούς διατηρείται στη 12η θέση της κατάταξης, παρέα με τον Παναθηναϊκό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μανούχος του Συνδέσμου Αργολίδας με βοηθούς τον Παπαδάκη του Συνδέσμου Ηρακλείουκαι τον Αναστασάκητου Συνδέσμου Χανίων. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Ευαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών και βοηθός ο Τζιώτζιος του Συνδέσμου Θράκης.

Κίτρινες: 44' Χριστοδουλόπουλος, 83' Αγκάγιεφ - 90'+3 Ντίας.

Kόκκινες: 51' Ταχάρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο (81' Στρούγγης), Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Σάλομον, Μπουσούλατζιτς (81' Χαρίσης), Γκαλβάο (66' Τομάσεβιτς), Χριστοδουλόπουλος (66' Αγκάγιεφ), Μανούσος (87' Ούμπιντες), Κωτσόπουλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Βάντερσον (84' Περέιρα), Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Ταχάρ, Ντάλσιο (84' Άλβαρες), Γιάκολις (68' Μεντόσα), Αριγίμπι (68' Βέργος), Μάζουρεκ (54' Τσιγγάρας), Ντίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

Μοιραστείτε το: