26/04/2024
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 - 19:48

Ανυφαντάκης: «Μας στοίχισαν η έλλειψη συγκέντρωσης και το άγχος»

Όσα είπε ο προπονητής της Δόξας Δράμας για την ήττα από τον Εργοτέλη * Τι είπε ο Αργυρόπουλος

Πάλι δεν τα κατάφερε η Δόξα Δράμας στην έδρα της και ο Κώστας Ανυφαντάκης απέδωσε την ήττα από τον Εργοτέλη στην έλλειψη συγκέντρωσης και στο άγχος.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «μαυραετών» ανέλαβε την ευθύνη και ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό οφειλόταν στο ότι δεν έχουμε κερδίσει στην έδρα μας. Οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες το έκαναν ακόμα δυσκολότερο. Τα δεδομένα του παιχνιδιού ήταν ξεκάθαρο πως ήταν διαφορετικά από τα άλλα παιχνίδια. Όσον αφορά το παιχνίδι στα δεδομένα του παιχνιδιού με αυτό το γήπεδο, οι στατικές φάσεις, οι προσωπικές μονομαχίες, οι δεύτερες μπάλες και η διαχείριση όλων αυτό θα έκριναν το τελικό αποτέλεσμα όπως και έγινε. Για 82 λεπτά οι στόχοι μας ήταν ξεκάθαροι να είμαστε καλοί σε αυτά τα τρία κομμάτια, αλλά δυστυχώς στο τέλος η έλλειψη συγκέντρωσης και το άγχος έφεραν αυτό το αποτέλεσμα για εμάς.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες που προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Είναι μια πολύ δύσκολη βραδιά για εμάς διότι είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε και μας δυσκολεύει πάρα πολύ στην αυτοπεποίθηση των παικτών μας. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, στηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν τη δικαιώνει».

Από την πλευρά των παικτών, ο Θύμιος Αργυρόπουλος δήλωσε: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στις αδυναμίες του αντιπάλου και στο πως θα διασπάσουμε την άμυνα αλλά λόγω καιρού το παιχνίδι έπρεπε να παιχτεί αλλιώς. Εμείς μπήκαμε σε αυτές τις συνθήκες, προσπαθήσαμε να πάρουμε στημένες φάσεις, να είμαστε επιθετικοί και τα καταφέραμε ως ένα σημείο.

Θεωρώ ότι χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας γιατί για 80 λεπτά ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Από μία στημένη φάση ισοφαριστήκαμε και από μία αδράνεια και ένα λάθος χάσαμε τον αγώνα. Οφείλουμε να σηκώσουμε το κεφάλι και να παίξουμε για τους εαυτούς μας, για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας έτσι ώστε να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους».

Μοιραστείτε το: