26/04/2024
Ομάδες | Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 - 23:51

Δεν κατεβαίνει η Α.Ε. Μυλοποτάμου στη Γ' Εθνική

Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ρεθύμνου δεν κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή

Χωρίς την Α.Ε. Μυλοποτάμου θα εκπροσωπηθεί το ρεθυμνιακό ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (5/8) οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Ρεθύμνου η ομάδα τους ήταν αδύνατο να κατέβει καθώς χρειάζεται γερές βάσεις και σωστή οργάνωση. Παράλληλα θα δοθεί το βάρος στις ακαδημίες οι οποίες θα παίξουν κανονικά στα πρωταθλήματα υποδομών.

Η ομάδα του Μυλοποτάμου, εύχεται παράλληλα στον Ρεθυμνιακό καλή πορεία στη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική, μιας και θα πάρει την θέση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε. Μυλοποτάμου:

«Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ανακοινώνει, ότι δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας για την σεζόν 2019-2020. Έτσι δίνουμε την ευκαιρία στον Ρεθυμνιακό να εκπροσωπήσει το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο στη Γ' εθνική και του ευχόμαστε να έχει καλή σεζόν και καλή πορεία.

Θεού θέλοντος η ομάδα μας, με γερές βάσεις και σωστή οργάνωση θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Ρεθύμνου. Φέτος το βάρος θα πέσει στις ακαδημίες μας, οι οποίες θα συμμετέχουν κανονικά στα πρωταθλήματα υποδομών. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν και ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν!».

Μοιραστείτε το: