26/04/2024
Πρωτάθλημα | Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 - 00:53

Έχασε και έμπλεξε ο Μακεδονικός Φούφα

Το Σούλι Παραμυθιάς πήρε σπουδαία νίκη με 2-1, παίζοντας με 10 από το 45'

Σε μπελάδες μπήκε ο Μακεδονικός Φούφα, με τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής να φεύγει την Κυριακή (17/3) ηττημένος από την έδρα του Σουλίου Παραμυθιάς με 2-1 για την 22η αγωνιστική.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Σαμαρά έμεινε στους 41 βαθμούς και στους 40 ακολουθεί ο Κρόνος Αργυράδων, καραδοκώντας στη μάχη για την άνοδο στη Β' Εθνική.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Τοπάλη στο 7', αλλά ο ίδιος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ στο 40'.

Πέντε λεπτά αργότερα προέκυψε αριθμητικό μειονέκτημα για το Σούλι, καθώς ο γκολκίπερ Βλάχος αποβλήθηκε επειδή έσπρωξε βίαια τον Τζιουβάρα, που ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Ο Μακεδονικός, όμως, όχι μόνο δεν εκμεταλλεύθηκε τον παίκτη παραπάνω, αλλά γνώρισε και την ήττα από το γκολ του Κύργιου στο 73' με μακρινό πλασέ.

Με 37 βαθμούς η ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη είναι στην 4η θέση της κατάταξης.

ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Λευτέρης Βέρμπης): Βλάχος, Κώτσιας, Μελιγγιώτης (45' Ελευθεριάδης), Γεωργάκης, Διαμαντής, Μώκος, Μπέλλος, Κύργιος (90'+3 Λάμπρου), Τσουμάνης (85' Νάσιος), Ντόκος, Παρχαρίδης. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γιάννης Σαμαράς): Σταυρίδης, Σιδηρόπουλος, Δινοβίτσης (82' Μόσχος), Τζουβάρας, Τακίδης, Φωτιάδης, Τοπάλης, Μπίντσης (77' Καλογιάννης), Χάιτας, Μαγούλας (82' Χαραλαμπίδης), Μαυροματίδης.

Μοιραστείτε το: