26/04/2024
Πρωτάθλημα | Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 - 21:30

Κολλημένος με τα Χ...

Τρίτη σερί ισοπαλία για τον ΠΑΣ Γιάννινα που έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ στους «Ζωσιμάδες» * Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, είχαν και δοκάρι * Με δέκα οι Θεσσαλοί από το 74' που διαμαρτύρονται για την διαιτησία

Στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στους «Ζωσιμάδες» το Σάββατο (16/3) ο γηπεδούχος ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε την ΑΕΛ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν με αυτό να έχει ως αποτέλεσμα του Ηπειρώτες να πετυχαίνουν την τρίτη σερί ισοπαλία τους και να βρίσκονται ακόμα στην επικίνδυνη ζώνη και τους Λαρισαίους να παραμένουν 11οι με 27 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν κυρίαρχος, κατάφερε να κρατήσει στα καρέ της την ΑΕΛ και να πολιορκεί. Τις επιθετικές του προθέσεις τις έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά, όταν ο Μπατίστ έκανε ένα καλό σουτ στο 2ο λεπτό αλλά και με το δοκάρι του Πάντελιτς στο 11ο λεπτό.

Στην συνέχεια οι ρυθμοί έπεσαν με τους Γιαννιώτες να μην μπορούν να σπάσουν την άμυνα των Λαρισαίων, με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν για ένα ακόμα παιχνίδι στο αμυντικό τους παιχνίδι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βλέπουμε μία πολύ πιο βελτιωμένη Λάρισα, η οποία πατάει καλύτερα και προσπαθεί να απειλήσει. Το πολύ καλό σουτ του Γιακιμόβσκι που όμως απέκρουσε δύσκολα ο Μιχαήλ Ν. στο 48ο λεπτό είναι το ξεκάθαρο αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης. Για δέκα λεπτά το πάνω χέρι είχα η ομάδα του Φέστα, μετά όμως τα πράγματα πήραν την ροή του πρώτου 45λεπτου.

Η ομάδα του Πετράκη πίεσε και απείλησε αρκετά και μάλιστα από το 74ο λεπτό είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Νούνιτς είδε την δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε. Οι φιλοξενούμενοι οχυρώθηκαν και διαχειρίστηκαν το σκορ έτσι ώστε να καταφέρουν φύγουν με την ισοπαλία.

Άδικο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους καθώς τελείωσαν την αναμέτρηση μες 18 ευκαιρίες αντί 2 των φιλοξενούμενων και γενικά η εικόνα τους ήταν σαφώς ανώτερη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαχαριάδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, ενώ βοηθοί του οι Κωσταράς του Συνδέσμου Αιτ/νίας και ο Δημητριάδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. 4ος της αναμέτρησης ο Μανούχος από τον Σύνδεσμο Αργολίδας.

Κίτρινες: - 36΄ Νούνιτς, 39΄ Μπράλιτς

Κόκκινες: 74΄ Νούνιτς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν, Μιχαήλ Α, Κάργας, Σκόνδρας (77΄ Παμλίδης), Κάστρο, Πάντελιτς, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Κάστρο (81΄ Γιάκος), Νικολιάς , Αθανασιάδης, Μπατίστ (62΄ Μπατίστ)

ΑΕΛ ( Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μόρας, Μπράλιτς, Σεσέροβιτς (80΄ Ζίζιτς), Γκοίκοβιτς, Γιακιμόβσκι (89΄ Γκόλιας), Λεοζίνιο (46΄ Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE.

Μοιραστείτε το: