20/04/2024
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 - 03:34

Σκασμένος ο Παράσχος… (video)

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Ατρόμητου στη συνέντευξη Τύπου, μέσα από την κάμερα του a-sports.gr

Αν τον έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγε… Έτσι ήταν ο Γιώργος Παράσχος μετά την γκέλα του Ατρόμητου μέσα στο Περιστέρι με το ισόπαλο 2-2 απέναντι στον Εργοτέλη…

«Δεν ξέρω αν έχουμε υπερεκτιμήσει τους εαυτούς μας», είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς, για να τονίσει εν συνεχεία: «Δυστυχώς, παρόλο που όλη την εβδομάδα είχαμε πει πως ο Εργοτέλης είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, η οποία δεν έχει σχέση με την ομάδα πριν από δύο χρόνια, δεν τα καταφέραμε...

Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε σε καμία γραμμή μας να έχουμε μια στοιχειωδώς καλή αμυντική συμπεριφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα μας, ρισκάραμε πάρα πολύ. Πιέσαμε πάρα πολύ, αλλά πιστεύω ότι ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την κατάλληλη ηρεμία. Μακάρι να είναι το τελευταίο άσχημο παιχνίδι, γιατί αυτή η ομάδα μάς έχει συνηθίσει σε καλά…».

Σε ερώτηση του a-sports.gr αν η κακή απόδοση πολλών βασικών στελεχών του Ατρόμητου συνδέεται με τη σκέψη τους στο ματς της Πέμπτης (22/8) με την Άλκμααρ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ο Παράσχος υποστήριξε: «Ίσα ίσα ψάχναμε αυτό το παιχνίδι και για ψυχολογικούς λόγους, δεν νομίζω ότι το μυαλό τους ήταν εκεί… Δεν ήταν αυτό…».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των «κυανόλευκων» παραδέχθηκε πως οι παίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό, ενώ για το τι πρέπει να αλλάξει μέχρι το ευρωπαϊκό ραντεβού του Ατρόμητου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη, πρέπει να αλλάξουμε κατά 80%».

* ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Μοιραστείτε το: