26/04/2024
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 - 02:13

Πετράκης: «Ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη» (video)

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Εργοτέλη στη συνέντευξη Τύπου, μέσα από την κάμερα του a-sports.gr

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία μέσα στο Περιστέρι ήταν ο Γιάννης Πετράκης, αν και υπογράμμισε πως ο Εργοτέλης έφτασε στην… πηγή (τρίποντο) και για λίγο δεν τα κατάφερε.

Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου, αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια και μίλησε για «σπουδαία προσπάθεια απέναντι σε μια από τις πιο καλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας», επισήμανε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή. Γίναμε επικίνδυνοι πάρα πολλές φορές. Βάλαμε δύο γκολ και νομίζω ότι είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα ως ομάδα, με ποιότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας δεν ήταν ανάλογη, σε αυτό συνετέλεσε η πίεση της πρεμιέρας και πιστεύω ότι το δεύτερο που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ήταν η αποβολή. Έτσι, ήρθε η ισοφάριση λίγο πριν από το τέλος του παιχνιδιού… Θα μπορούσαμε να δεχθούμε και άλλο γκολ. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο».

Ο Πετράκης, σε ερώτηση του a-sports.gr αναφορικά με το αν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα στην περίπτωση που οι Κρητικοί τελείωναν το ματς με 11 παίκτες, απάντησε: «Ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη. Σίγουρα, όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο, τα πράγματα δυσκολεύουν», ενώ για τον Ατρόμητο, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ματς της Πέμπτης (22/8) με την Άλκμααρ, πρόσθεσε: «Θα είναι μέσα στην τριάδα-τετράδα της Σούπερ Λίγκας».

* ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Μοιραστείτε το: