16/04/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 - 19:11

Ξόρκισε... το κακό με Μανούσο ο Ατρόμητος

Πρώτη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές για τους Περιστεριώτες με «χρυσό» σκόρερ τον 31χρονο φορ στο 89', 0-1 την ΑΕΛ

Πέντε ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά για τον Ατρόμητο, ο οποίος την Κυριακή (3/2) κατάφερε τελικά να επιστρέψει στις επιτυχίες επικρατώντας εκτός έδρας με 0-1 της ΑΕΛ για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ένα αποτέλεσμα που ναι μεν διατήρησε τους Περιστεριώτες στην τέταρτη θέση ωστόσο αύξησε τη διαφορά του από τον πέμπτο Παναθηναϊκό, που «κόλλησε» στο 0-0 με τον Λεβαδειακό, στο +5.

Από την άλλη, οι Θεσσαλοί διατηρήθηκαν στους 20 βαθμούς και πλέον έχουν μπει για τα καλά σε περιπέτειες σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια».

Το παιχνίδι ήταν κακό σε θέαμα και σε αυτό συνέβαλε και ο τραγικός αγωνιστικός χώρος. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο στο 89' με γκολ του Μανούσου στην επιστροφή του έμπειρου επιθετικού στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητες και είχε ελάχιστες τελικές. Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έμεναν στο μηδέν ωστόσο στο 85' ο Νταμίρ Κάναντι έριξε στο ματς με τον Μανούσο, παίζοντάς τα όλα για όλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, λοιπόν, ο έμπειρος επιθετικός τον δικαίωσε καθώς με υπέροχο τελείωμα, μετά από ασίστ του Μπρουνο, νίκησε τον Κρίστινσον διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Η ΑΕΛ θέλησε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα και μόλις στο 3' έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μιλοσάβλιεβιτς να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση. Στη συνέχεια, οι «κυανόλευκοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 16' απείλησαν με την κεφαλιά του Κουλούρη την οποία εξουδετέρωσε ο Κρίστινσον. Ωστόσο, όσο περνούσε ο χρόνος είχαν πρόβλημα στη δημιουργία και έτσι έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, θέλοντας να χτυπήσουν στην κόντρα. Ούτε αυτό, πάντως, έφερε κάποιο αποτέλεσμα με το 0-0 να μένει μέχρι την ανάπαυλα.

Κίτρινες: 21' Φατιόν, 28' Μιλοσάβλιεβιτς - 45' Ενσικουλού, 52' Ούμπιντες, 56' Μάντσον, 74' Κατράνης

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (86' Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (77' Σικάβκα), Γκόικοβιτς, Φατιόν (58' Σετσέροβιτς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (82' Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66' Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (85' Μανούσος).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE

Μοιραστείτε το: